avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta civila

buna seara! am primit o sentinta civila care ma obliga sa platesc o pensie de intretinere!!!
in aceasta sentinta civila s-a strecurat o greseala... judetul este trecut gresit... in buletinul meu domiciliul este in jud x iar in sentinta este jud y!!!
ce efecte are aceasta greseala???!!

va multumesc mult!
:(:(:(
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:22, 25 Martie 2012
Este o eroare materiala, se indrepteaza printr-o cerere la instanta. Pentru faptul ca e gresit un cuvand nu inseamna ca sentinta nu are putere legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sentinta si indreptare erori materiale Bundy Bundy Buna ziua, Am o sentinta civila care trebuie definitivata si are legatura cu restituirea unei cautiuni platita la cec bank. Intrucat s-a strecurat o ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Problema hotarare judecatoreasca privind succesiunea MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Sunt nou pe forum si sper sa aveti rabdare sa-mi raspundeti. In primavara tatal meu a decedat. Am ales sa fac succesiunea prin judecatorie ... (vezi toată discuția)