avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate sirbuana

Activitate sirbuana

Un pensionar care are pensie anticipata , poate obtine venituri din dividende, din cesionare actiuni ,inchirieri fara sa piarda dreptul la pensie?
Ce categorii de venituri poate cumula fara a pierde dreptul la pensie anticipata?
Multumesc.
Răspuns la discuția Calcul venituri
Multumesc.
Răspuns la discuția Calcul venituri
De fapt se ia baza impozabila cumulata la 31.12.2022?
Discuție Calcul venituri
Pentru a calcula daca ne incadram la sfarsitul anului in plafonul de 500.000 eur (plafon ptr incadrare impozit microintreprindere) din totalul veniturilor se scad cele care nu intra in baza de calcul? Am venituri din diferente de curs valutar in valoare destul de mare, care probabil ca ar duce la depasirea plafonului.
Multumesc
Fond mediu
Buna ziua,
Firma noastra a importat bunuri care contin baterii (carti care functioneaza cu baterii). Cum trebuie declarate aceste baterii la fondul de mediu?
Multumesc.
Daca aceste ajutoare nu sunt stipulate nici in contractul de munca al angajatului si nici in ROI, se pot acorda fara a fi impozabile?
Poate acorda o microintreprindere ajutor inmormantare unui angajat, pentru decesul unui parinte, fara ca acesta sa plateasca contributii sociale si impozit?
Mentionez ca societatea este platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor?
Un pensionar care are pensie anticipata partial, poate obtine venituri din dividende si din vanzare actiuni , fara sa piarda dreptul la pensie?
Ce categorii de venituri poate cumula fara a pierde dreptul la pensie anticipata?
Multumesc.
Răspuns la discuția Achizitionare actiuni pe firma
Multumesc.