avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Achizitionare actiuni pe firma
Discuție deschisă în Bursa de valori

Achizitionare actiuni pe firma

Pentru ca o societate sa poata cumpara actiuni tranzactionate pe piata, in scopul obtinerii de profit trebuie sa aiba inscris in actul constitutiv codul caen aferent acestei activitati?
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sirbuana , utilizator 09:23, 31 Ianuarie 2018
Nu, deloc. Contactati un broker si dechideti cont de tranzactionare pe firma. O sa va trebuiasca si certificat constatator la zi de la registrul comertului si cont bancar activ pe firma.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l. si actiuni la bursa magdasipos magdasipos Poate sa -mi spuna cineva in ce conditii pot utiliza veniturile unul srl pentru a tranzactiona actiuni la bursa. E nevoie de un anumit cod CAEN? (vezi toată discuția)
Firma comert amanunt anairam_unid anairam_unid Daca am o firma care are cod caen pt comert cu amanuntul insa aceasta persoana a vandut marfa doar la persoane juridice si a facut factura si chitanta este ... (vezi toată discuția)
Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)