avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Activitate liliana05

Activitate liliana05

O societate antreprenoare plateste o polita de asigurare pentru o lucrare, si se hotaraste ca si subatreprenorii sa participe la aceasta asigurare. Cum pot recupera banii de la subantreprenori daca societatea nu are ca obiect de activitate asigurari de buniri?
Răspuns la discuția Bon fiscal-certificat energetic
Cam asa ma gandeam si eu...din pacate :). Multumesc!
Răspuns la discuția Bon fiscal-certificat energetic
Serviciul este prestat de o societate comerciala, dar care nu are ca principal obiecte de activitate emiterea de certificate energetice, si il presteaza oricaror persoane, si fizice si juridice. E vorba de 6-7 certificate emise pe luna...e nevoie de achizitia casei de marcat doar pentru ele??
serviciile efectuate pentru realizarea si emiterea certificatului energetic pentru contructii trebuie insotite de bon fiscal sau e suficienta factura fiscala si chitanta de incasare?
in urma unor sapaturi la un santier, ramane un surplus de pamant care e incarcat intr-o masina si dus la depozitul firmei. Masina e oprita de un politai care cere actele de transport. Ce acte se dau? Eu i-am dat o hartie scrisa la calculator in care povesteam provenienta pamantului si destinatia lui. E suficient?
Mai exista corelatii intre declaratia 394 si 300 aferente lunii februarie 2013?
De la Oficiul Registrului Comertului mi s-a spus ca pot obtine informatii on-line despre societati comerciale prin plata unui abonament si completarea unui formular tip ce se trimite prin fax la Bucuresti. Unde pot gasi acest formular, caci asa ceva nu am vazut pe site-ul ONRC-ului.
Răspuns la discuția lichidare firma fara datorii
Va multumnesc frumos.
Răspuns la discuția lichidare firma fara datorii
Dizolvarea societatii este ceruta de Oficiul National al Registrului Comertului in temeiul art. 30 dn L.359/2004. Asociatii nu sunt de gasit si nu s-a intrat in posesia actelor contabile, insa sociatatea nu are datorii la stat.
Răspuns la discuția lichidare firma fara datorii
expert contabil, colaborator lichidatorului, dar nu am intalnit o situatie in care sa nu am un ultim bilant pentru a intocmi bilantul de inchidere.