salut!......cine stie daca si in ce conditii se poate transforma un post de studii superioare?......... de ex. : din consultant sa se transforme in expert(treapta imediat urmatoare). Cine face acest lucru?....resursele umane la solicitarea sefului? .....Ordonatorul de credite(seful institutiei)?.... institutia fiind bugetara.......(nu functionari publici!)
Treptele pt. studii superioare sunt : consultant / expert / consilier / sef birou.....
multumesc
salut!......cine stie daca si in ce conditii se poate transforma un post de studii superioare?......... de ex. : din consultant sa se transforme in expert(treapta imediat urmatoare). Cine face acest lucru?....resursele umane la solicitarea sefului? .....Ordonatorul de credite(seful institutiei)?.... institutia fiind bugetara.......(nu functionari publici!)
Treptele pt. studii superioare sunt : consultant / expert / consilier / sef birou.....
multumesc
multumesc
:D sorry!.......cred ca functia se stabileste prin statul de functii . Trebuie sa existe o structura organizatorica.................si in statul de functii e prins postul.........
Cred ca s-ar putea numi simplu ...jurist sau expert sau...... Depine si de obiectul de activitate al firmei / si de cele de mai sus / cum sunt prevazute denumirile posturilor...............
Va rog sa-mi spuneti, daca seful meu vrea sa ma lase sa plec la o alta directie cu postul (fisa postului fiind pt. economist/ jurist), el dorind un inginer . Poate sa-si aduca un inginer cu post cu tot de la directia subordonata lui?..... Practic , o translatie de posturi...... e posibil?
Sau e posibil sa transforme fisa postului (postul) ?.......pt inginer?...
multumesc
Salut,
lucrez la o institutie bugetara pe post de consilier. In fisa postului la cerintele postului este trecut: economist, jurist, functii administrative. Poate fi ocupat postul de un inginer? .... Seful meu vrea sa ma dea pe mine la o directie de investitii: constructii, instalatii, eu fiind economist, si sa aduca un inginer pe postul meu.