Buna seara.
Sunt in curs de achizitionare a unui apartament in zona Virtutii,cu credit ipotecar. Din partea bancii se cere ca proprietarul sa intabuleze terenul de sub bloc pe numele lui(teren cota indiviza) Acum apare intabulat pe Statul Roman. Nu inteleg foarte bine, proprietarul apartamentului are titlu de proprietate si pe terenul de sub bloc, dar nu este intabulat pe numele lui. Pe de alta parte notarul imi spune ca nu se poate intabula si ca dreptul de proprietate este de fapt doar drept de folosinta ceea ce iar imi da cu virgula pentru ca actul se numeste titlu de proprietate si nu de folosinta. In plus, notarul imi spune ca in Bucuresti se da doar drept de folosinta, banca pe de alta parte imi spune ca se poateintabula. Intrebare mea este daca se poate intabula totusi si care ar fi pasii, daca este ceva in plus fata de o intabulare normala,cat ar dura, etc. Ar trebui sa schimb notarul/banca? :) Multumesc!
Ma refeream la conducerea spitalului in ideea ca nu existau medicamentele necesare la sectia de anestezie si terapie intensiva(personal m-am dus la farmacie cu biletel de la spital si mi se pare grotesc ca cea mai importanta sectie sa nu dispuna de medicamentele necesare).Nu s-a cerut niciun fel de acord familiei pentru investigatiile care au fost facute si persoana decedata a fost deconectata de la aparate, din sectia de terapie intensiva pentru a face un computer tomograf, iar decesul s-a produs pe drum.Este vorba de spitalul judetean de urgenta Tulcea.Dupa cum spuneam plangerea as vrea sa o fac impotriva spitalului din motivele precizate mai sus dar si impotriva celor de la anestezie si terapie intensiva, pe a caror sectie s-a si produs decesul ca urmare a deconectarii de la aparate si fara a se asigura necesarul de oxigen pe drumul catre tomograf(nu sunt sigur dar din ce am aflat pentru aceasta investigatie ar trebui acordul apartinatorilor ssau a pacientului care nu stiu sa va spun daca a existat sau nu)
Am nevoie de un model de sesizare malpraxis pentru colegiul medicilor si totodata as vrea sa stiu daca se poate face o singura sesizare impotriva conducerii spitalului si a anumitor medici sau trebuie facute mai multe.Multumesc anticipat!X-(
celalat parinte acum 2 ani jumate...in ianuarie 2012
Decesul ultimului parinte a avut loc acum o saptamana, dar bineinteles ca au si aparut discutiile legate de bani si proprietati...
In ce conditii poate fi atacat un act de donatie cu urmatoarele specificatii:
Sunt 3 frati, ambii parinti decedati iar actul de donatie a fost facut doar pentru unul din ei pe vremea cand ambii parinti erau in viata.Ce sanse ar avea ceilalti doi frati daca ar ataca actul de donatie si cat ar dura procedurile?Sau ce proceduri trebuiesc urmate in cazul in care cel care a primit proprietatea doreste sa instraineze bunul imobil?
stiu ca poate parea stupida intrebarea mea, insa in momentul producerii incendiului nu mai era nimeni acolo...deci eu as putea in acea declaratie doar sa dau cu presupusul si sa constat faptele...ceea ce exista deja la dosar, ma refer la acea dovada de la pompieri...ma gandeam ca poate vor sa le dau o declaratie pe care ulterior sa o poata folosi in detrimentul meu.
Nu exista conditii atasate politei...scrie in felul urmator...sunteti asigurat pentru urmatoarele riscuri...incendiu,cutremur,inundatie,etc...nicio definitie,nicio conditie de acordare...
s-a cerut din partea firmei de asigurari,titularului politei, o declaratie pe propria raspundere privind cele intamplate,este in regula?
polita incheiata cu societatea de asigurari este compusa din 2 pagini, in care sunt prezentate riscurile pentru care este asigurat imoilul...abia am gasit pe net conditiile in care se/nu se acorda o despagubire...