avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate dyym1

Activitate dyym1



CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Actiune in granituire si revendicare sau doar acțiune în revendicare.Solutia exacta o aflați prezentând actele unui avocat.

Mulțumesc!
Am cumpărat in anul 2007 un teren prin act de vanzare-cumpărare la notar, cu documentația cadastrală aferentă. La data respectivă nu am verificat granițele după cadastru și în prezent am constatat că o suprafață de circa 500 metri pătrați a fost și este și în prezent folosită de fostul proprietar. Vă rog să-mi spuneți care sunt pașii de urmat pentru a intra în posesia suprafeței respective pentru care am plătit impozit de la cumpărare și până în prezent. Vă mulțumesc anticipat!
In forma finala a legii salarizarii unice, adoptata de Camera Deputatilor si trimisa spre promulgare, presedintelui a fost inlaturat articolul referitor la suspendarea recalcularii pensiilor speciale?
O procura speciala ce are ca obiect un act de vanzare cumparare si care a fost intocmita la consulatul Romaniei din New York, mai trebuie inregistrata in tara? Ma refer la Registrul Notarial de Evidenta a Procurilor si Revocarilor Acestora si care este procedura?
In prezent am incheiata o asigurare facultativa a locuintei, fara asigurare obligatorie. Pana la expirarea acestei asigurari facultative, in caz de dauna voi beneficia de despagubire, avand in vedere reglementarile introduse prin noua lege? Va multumesc anticipat!
o locuinta cu destinatie -casa de vacanta- trebuie asigutata obligatoriu?
Multumesc pentru lamuriri! O saptamana buna!
Suntem trei frati care, in urma decesului parintilor si dezbaterii succesorale am devenit proprietarii unui imobil , fiecare in cota de 1/3. In prezent doi frati vor sa renunte la cota lor din mostenire in favoarea celui de-al treilea , imobilul sa ramana liber de orice sarcini. In acest sens va rog sa-mi spuneti care este modalitatea juridica pentru a finaliza ceea ce v-am relatat. Va multumesc anticipat!
In caz de deces al vaduvei de razboi care este cuantumul ajutorului de inmormantare in acest an si de unde se solicita?
La data de 24 10 2012 s-a pronuntat o hotarare de condamnare la 3 (trei) luni inchisoare , cu suspendare , pentru conducerea unui vehicul in stare de ebrietate , hotarare care a ramas definitiva la 03.11.2012 prin nerecurare. In baza hotararii judecatoresti s-a anulat si permisul de conducere. Avand in vedere aceste date , va rog sa-mi precizati data cand se poate prezenta respectiva persoana la examen pentru obtinerea permisului de conducere.