avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat in anul 2007 un teren prin act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat in anul 2007 un teren prin act de vanzare-cumpărare ...

Am cumpărat in anul 2007 un teren prin act de vanzare-cumpărare la notar, cu documentația cadastrală aferentă. La data respectivă nu am verificat granițele după cadastru și în prezent am constatat că o suprafață de circa 500 metri pătrați a fost și este și în prezent folosită de fostul proprietar. Vă rog să-mi spuneți care sunt pașii de urmat pentru a intra în posesia suprafeței respective pentru care am plătit impozit de la cumpărare și până în prezent. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dyym1 , utilizator 21:51, 25 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune in granituire si revendicare sau doar acțiune în revendicare.Solutia exacta o aflați prezentând actele unui avocat.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Actiune in granituire si revendicare sau doar acțiune în revendicare.Solutia exacta o aflați prezentând actele unui avocat.

Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren romeo mart romeo mart in anul 1970 un proprietar a vindut 1000 metri patrati intravilan. mie 500 metri patrati numit generic V si unui alt cumparator C1 500 metri patrati .acte ... (vezi toată discuția)
Teren mai puțin decât in acte Liviu staicu Liviu staicu Buna seara, am achiziționat un teren intravilan din acte rezulta 4350 mp iar din măsurători 3242 întrebarea mea diferența un este și cum a-și putea-o ... (vezi toată discuția)