avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta

In prezent am incheiata o asigurare facultativa a locuintei, fara asigurare obligatorie. Pana la expirarea acestei asigurari facultative, in caz de dauna voi beneficia de despagubire, avand in vedere reglementarile introduse prin noua lege? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: JustSeche , utilizator 10:55, 10 Iulie 2015
Depinde de natura daunei.
Daca este specificat in polita dumneavoatra faptul ca este fransiza pentru avariile acoperite de polita obligatorie PAID, pentru acest tip de daune, o sa fiti despagubit numai pentru valoarea ce depaseste suma acoperita de polita PAID.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta vmdm vmdm Ce se intampla daca deja am asigurata locuinta? Mai trebuie sa platesc si asigurarea obligatorie?In acest caz,daca s-ar intampla ceva,as fi despagubit din doua ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa de casa galus galus Buna ziua,am si eu o intrebare:daca ai o asigurare facultativa de casa la o eventuala dauna sub 20000 de euro poti sa nu primesti nimic iar la dauna peste ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta milady2611 milady2611 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns? Daca am platit asigurarea obligatorie pt locuinta in septembrie, cand nu puteam incheia asigurarea facultativa ... (vezi toată discuția)