avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate bia71

Activitate bia71

Daca am deschis pe 28 Mai o I.I. pana cand am termen sa merg sa inchei contract la casa de asigurari, si la casa de pensie.Am inteles ca sunt obligatorii, si ce valoare este.
Daca am iesit in pensie anticipat, nu mai am voie sa deschid Intreprindere Iindividuala? Va multumesc
Va multumesc de raspuns, dar eu am un spatiu inchiriat, e un magazin, merge?
Am o II, si vreau sa vand cafea varsata si bauturi alcoolice varsate ce coduri CAEN au, va rog sa ma ajutati sa aflu, Va multumesc:(
Iti trebuie un certificat de calificare in domeniu.Si eu ma confrunt cu aceeasi situatie vreau sa-mi deschid un magazin alimentar si nu am putut, tot cu I. Individuala.Am inteles ca dureaza 5 luni fara el nu poti deschide. M-ar interesa daca mai sunt si alte alternative, unde se pot face.
Răspuns la discuția Avantaje infiintare IF sau SRL
La IF sau PFA, angajatii, terte persoane, trebuie platite cas,somaj, sanatate, declaratii...la fel ca la SRL?Multumesc anticipat.
Intreprinderea Individuala, la terte persoane daca angajez platesc ptr. iei asigurari(somaj, sanatate....)cum sunt la SRL-uri.?Multumesc anticipat.
Multumesc
Am voie sa angajez terte persoane, sau obligatoriu doar membrii familiei? Am voie sa deschid orice obiect de activitate sau nu se da voie decat anumite categorii de profiluri?
Ce avantaje am daca deschid o Societate familiala fata de un SRL?