avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri caen vanzare cafea preparata si bauturi
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri caen vanzare cafea preparata si bauturi

Am o II, si vreau sa vand cafea varsata si bauturi alcoolice varsate ce coduri CAEN au, va rog sa ma ajutati sa aflu, Va multumesc:(
Cel mai recent răspuns: bia71 , utilizator 16:28, 25 Aprilie 2012
4781-Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete cred ca se potriveste
Va multumesc de raspuns, dar eu am un spatiu inchiriat, e un magazin, merge?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apa si cafea - caen Ral_uca Ral_uca Buna ziua, In cadrul unui club de dans pentru copii, vreau sa pot sa vand si apa si cafea. Ce cod CAEN trebuie sa aloc pentru asta? Daca pun automat care ... (vezi toată discuția)
Relatii infiintare i.i. gust gust Buna seara! as vrea sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: - comert prin piete/targuri/oboare cu pasari ... (vezi toată discuția)
Afacere.... alcs_alx alcs_alx Am de gand in viitorul foarte apropiat sa imi deschid o afacere. Cu aceasta afacere sa pot participa la targuri si expozitii. Vreau sa vand bauturi ... (vezi toată discuția)