buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns legat de pensia anticipata.
soacra mea este nascuta in 14.09.1959 ( deci, are 55 ani) si are 31 ani si 8 luni lucrati + 2 ani de pensie de boala pana acum in noiembrie a avut pensie de boala, dar i s-a taiat. se poate pensiona anticipat? multumesc mult.
buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti ce drepturi are o mama care alapteaza si decide sa se intoarca la serviciu.(as dori ambele situatii: adica, si daca beneficiaza de stimulentul de insertie, si cealalta situatie , daca nu beneficiaza de nimic deoarece nu a avut ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului venit).multumesc frumos.
buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti daca beneficiem de subventie pt. caldura( incalzire pe gaz), in cazul in care in casa locuim : proprietarul casei( o familie formata din 2 persoane) si fiul proprietarului( a -2 - a familie formata din 4 persoane). as dori sa stiu daca cei 700 lei pe membru de familie se calculeaza pt. toti membrii care locuiesc in casa sau doar pt. proprietar( adica pe cine e contractul cu gazul)?
multumesc
multumesc pt. raspuns, dar in concluzie, beneficiez sau nu de indemnizatie?
buna ziua, as dori sa imi spuneti daca beneficiez de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie:
am nascut pe data de 23 august 2013, dar eu in anul 2012, in luna august am lucrat doar 4 zile, iar in luna septembrie 2012 nu am avut nici un fel de venit. am obtinut o adeverinta de la medic cum ca am nascut mai devreme de termen, trebuia sa nasc prin 11 septembrie2013, cu aceasta adeverinta credeti ca beneficiez de indemnizatie? sau beneficiez si fara adeverinta? multumesc anticipat.
as dori sa stiu daca la calculul pensiei alimentare se ia in considerare si diurna in strainatate?, avand in vedere ca,cf. codului fiscal modificat febr.2013 aceasta diurna este asimilata salariului , drept pt. care se plateste impozit si restul contributiilor.
multumesc frumos.
va rog, sa-mi spuneti ce demersuri trebuie facute in cazul demolarii unei sure, trebuie autorizatie sau proiect, mentionez ca la data construirii acestei sure nu a existat proiect.multumesc