avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Vera_burbutan

Activitate Vera_burbutan

ptr ca a baut in curtea biroului de accidente usoare.
intereseaza-te ptr ca nu vei primi nici o instiintare,eu am problema asta de aproape 3 ani de foarte multe ori s-a pierdut dosarul,sau nu e procurorul sau nu e politistul de la cercetari acolo.si uite cum au trecut 2 ani jumatate fara drept de a mai conduce si fara vreo solutie!
de obicei in sange iti iese dublul din aerul expirat in cazul tau te apropii de 1la mie alcool in sange.nu exista limita de timp intre proba cu etilotestul si proba la sange,ei in momentul in care te-au gasit baut la volan trebuie sa te duca in cel mai scurt timp la recoltare.
Incearca in primul rand sa vezi daca nu cumva este o greseala de la spital,apoi depune o cerere de recalculare a alcolemiei.Mult SUCCES!!!(vei avea nevoie)
Multumesc mult,dar cum as putea sa cer asta in situatia in care cu mine abea discuta politistul de la cercetari penale de la udrise?

Va rog sa imi da-ti vreo idee ptr eu nu mai stiu ce sa cred.
In vara anului 2009 am iesit de pe o straduta cu spatele, nu m-am asigurat si am lovit o dacia solenza.am fugit de la locul accidentului din cauza socului(era masina prietenului meu).dupa ce am ajuns acasa si i-am arata isprava mi-a spus ca trebuie sa mergem sa declar accidentul.Dupa ce am ajuns la biroul accidente usoare si am intrat sa dau declaratia pritenul meu o baut niste ceva alcool dar in curte cu masina oprita.
Respectivul agent care pe mine m-a amendat ptr accident i-a spus colegului ,citez "lu asta ii iau permisul",dupa care a iesit afara si l-a pis sa sufle in aparatul etilotest,iar apoi a chemat o masina de la brigada si l-au dus la IML ptr recoltare probe.
I-au luat permisul si nici in ziua de azi nu are o solutionare la caz.X-(
I se spune mereu ca nu a stabilit nimik procurorul.
Va rog sa-mi spune-ti si mie daca stiti cam cat dureaza un caz ptr un permis luat ptr"conducere sub influenta bauturilor alcoolice"#-o????