Buna. in anul 2011 luna septebrie mi sa luat permisul de conducere pt ca am consumat alcol la volan.Mi sa facut actele de urmarire penala (din cele auzite de la agentul de politie constatator al infractiunii) insa pana in prezent nu am primit nici un fel de comunicare de incepere sau neincepere a UP. Mentionez ca de atunci sunt fara dreptul de a conduce pe drumurile publice.Intrebarea este ce pot face ca sa aduc la cunostinta organul de urmarire penala sau Ministerul Public sau daca este posibil sa imi trimiteti un model de sesizare catre reprezentatii ministerului public pt a le aduce la cunostinta despre acest caz.Se pare ca sa si uitat de mine sau probabil sa pierdut sau uitat dosarul meu.Sunt deja peste 6 luni si nu stiu nimic..astept un raspuns.Va multumesc anticipat.Cu respecte.
intereseaza-te ptr ca nu vei primi nici o instiintare,eu am problema asta de aproape 3 ani de foarte multe ori s-a pierdut dosarul,sau nu e procurorul sau nu e politistul de la cercetari acolo.si uite cum au trecut 2 ani jumatate fara drept de a mai conduce si fara vreo solutie!
Inselaciune
bogdan12
buna ziua,
pana in luna februarie a acestui an am lucrat la un partener vodafone. Eram reprezentant de vanzari si incheiam contracte de telefonie mobila cu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat
gucci_20
Buna ziua, cer si eu parerea dumneavoastra intr-un caz:
In octombrie 2008 mi s-a suspendat permisul pentru conducerea sub influenta alcolului in urma careea ... (vezi toată discuția)