parintti au slicitat titlu de proprietar am solicitat unui topograf autorizat mi a identificat tarla dar parcela nu zice ca harta facut 1:10000 parcela este intro parcel de 14.2000metru patrat ce pot sa fac daca la primarie nu rezolva problema unde sa va adreses
buna ziua am mostenit dela parinti unteren agricol cu titlu de proprieter unde trecut terenul cu nr topografic neamdus la primaria din comuna respectiv zice ca nupoate identifica terenul , zice topgraful primariei si cei dela departamentul agricol cau ma poate ajuta cu nimic .Pana la urma a gasit tarladar parcela nu gaseste .Zice ca numa poate ajuta .In cazul aceaste ce este de facut varog sa ma lamuriti. interesant inpozitul platim.
de la victima a cerut cuponul de pensieaccidentul afost in 28,08 2011. rezolutia dela parchet am primit in 12,12,2011. iar notificare de plata de la spital i 07,03,2012 pana acuma nu ma anuntat nimen ca trbuie sa platesc spitalizare. nici la externarea victimei
anul trecut in august eu si nevasta am avut un accidet de circulatie . si mi-afacut dosar penal .dar parchetul a inchis dosarul de neincepere urmaririi penala. iar acuma amprimit o instintare dela spital plata pentru cheltuieli de spitalizarea pentru nevasta