avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate cristinanedelcu

Activitate cristinanedelcu

Răspuns la discuția preaviz
Am inteles, mi se desface contractul de munca, dar altceva poate sa-mi faca firma respectiva?
lucrez la Leonardo "celebra" firma de incaltamninte.
Eventual, sa astept mult dupa acte, salariu.
Discuție preaviz
Buna seara,
as dori sa stiu ce se poate intampla daca imi dau demisia si refuz sa stau in preaviz?mentionez ca este un post de vanzatoare
Multumesc
Multumesc, problem aeste ca doar ce am fost anuntata ca am fost aleasa, angajatorul nu stie toata situatia.
Buna seara, am lucrat pentru o firma un an de zile
apoi mi-am dat demisia
ca sa nu pierd continuitatea si sa iau somaj, mi-am bagat contractul la o firma o luna de zile care urma sa ma dea afara
acum ,mi-am gasit de lucru (inca nu s-a terminat acea luna, practic figurez angajata) si mi-au cerut sa ma duc la somaj pentru repartitie
repet, eu figurez ca angajata, nu ca somera
sfatuiti-ma
ce sa fac?sa cer totusi repartitia sau sa ma preia direct?
Multumesc
proiectul doar ce a fost aprobat si urmeaza sa intre banii de la uniunea europeana.
inca nu am obtinut venituri in urma cultivariii pamantului,

proiectul este pe intreprindere individuala pe numele meu
buna seara,
am un proiect european pe numele meu
pentru a beneficia de somaj, trebuie o adeverinta ca nu realizez alte venituri
daca am acest proiect european, pot sa beneficiez de somaj?
multumesc!
Buna ziua,
Daca am contract pe 4 oare, se poate beneficia de indemnizatia privind cresterea copilului?
Din cate stiu, nu conteaza natura contractului, trebuie sa realizezi venituri impozabile 12 luni anterioare nasterii.
Multumesc!
Buna ziua,.Intrebare:
1) Daca decid sa demisionez, dupa cat timp se pot baga actele de somaj?

2) Daca dupa ce demisionez, imi bag contractul individual de munca la propria intreprindere individuala pe o perioada determinata, se poate lua somaj?
Multumesc anticipat!