avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am contract pe 4 ore pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am contract pe 4 ore pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?

Buna ziua,
Daca am contract pe 4 oare, se poate beneficia de indemnizatia privind cresterea copilului?
Din cate stiu, nu conteaza natura contractului, trebuie sa realizezi venituri impozabile 12 luni anterioare nasterii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 23:35, 1 Aprilie 2012
Corect aveti dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului mai mare daca am doua contracte de munca? iolanda15 iolanda15 Stimati juristi, Va rog sa-mi spuneti daca voi beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului, mai mare in conditiile in care am incheiat al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carmen_ana carmen_ana Buna ziua! Am si eu cateva intrebari. S-a discutat despre aceasta problema dar in fiecare caz sunt cateva probleme. V-as ruga sa imi raspundeti daca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Klementina Rus Klementina Rus Buna ziua.as avea si eu o intrebare: daca cineva a lucrat cu jumatate de norma ,beneficiaza de indemnizatia de crestere copil pana la 2ani?Trebuie sa ai lucrat ... (vezi toată discuția)