undertacher
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sunt mai multe aspecte care nu imi permit sa o las balta,unul dintre ele este ca am si respect anumite principii dupa care ma ghidez in viata.Este dreptul meu si voi ajunge inclusiv in instanta .Este clar ca vor sa o acopere cei de la banca si as vrea ca altii ce ma urmeaza sa nu trebuiasca sa mai intalneasca asemenea necalificati sau calificati intr-un curs de 2 luni pe care orice ar face il promoveaza.
Astept o parere mai pertinenta,Multumesc oricum.
Buna ziua.Am contractat un credit pentru achizitionarea unei locuinte prin programul Prima Casa la banca Cec Bank.Am platit catre banca contravaloarea evaluarii imobilului iar evaluatorul bancii mi-a subevaluat imobilul cu 1000 euro,consider eu nejustificat (din 9 apartamente din blocul construit doar al meu a iesit cu valoarea sub pretul declarat ).Am facut o sesizare catre banca in care am cerut sa m-i se prezinte raportul de evaluare si sa imi comunice numele evaluatorului pentru a putea sa depun o plangere la Asoc.evaluatorilor autorizati din Romania si am primit un raspuns sec cum ca "raportul de evaluare este un document intern destinat doar uzului intern al bancii".
Mie nu m-i s-a adus la cunostiinta despre asa ceva inainte si evaluatorul a fost platit din banii mei.
Ce pot face si cui ma pot adresa pentru a intra in posesia raportului sau al numelui evaluatorului pentru a face plangere ?
Multumesc anticipat !
Buna seara.Intr-o seara intr-o benzinarie unde se poate spala masina cu fise (3 min/fisa) am vrut sa intru in locul unde se spala (asa cum am intrat de alte 100 de ori) si furtunul care cobora din tavan s-a agatat de oglinda.Pana am observat pana am oprit s-a tensionat si a fortat manerul care sufla apa cu presiune si s-a rupt.Am anuntat ,a venit o doamna care avea pretentii sa ii platesc pistolul.Eu am considerat ca angajatii benzinariei nu au verificat pozitia furtunului dupa ultimul client si acesta a ramas prea pe mijloc agatandu-se de oglinda si am spus ca nu ii platesc ca nu consder ca este vina mea.Acum a spus ca trebuie sa cheme service-ul sa vada paguba,am lasat numar de telefon sa vedem ce om rezolva si cum.
Acum intrebarea mea este ce pot patii si cum se poate indrepta impotriva mea desii eu consider ca am fost doar ghinionistul care a nimerit in acel moment din moment ce furtunul atarnand din tavan pe mijloc se putea intampla oricui.
va multumesc anticipat.
Parerea mea este ca banca si-a atins scopul si anume acela de a va gasii.In legatura cu plangerea la politie sunt sigur ca cei de la banca au fortat nota intentionat , cu fals in acte ,pentru a se putea incadra intr-o fapta penala si a putea depune plangere la politie ,pentru a va putea gasii mai usor,ceea ce s-a si intamplat intr-un final.
Buna seara.Am incheiat un contract de mediere in vederea gasirii unui loc de munca in strainatate.Contractul a expirat si nici pana azi nu m-a contactat cineva de la firma respectiva.Acum conform contractului ei ar trebui sa-mi inapoieze 70% din valoarea comisionului platit pentru ca nu si-au respectat obligatiile contractuale.Am trimis o cerere scrisa de inapoiere a banilor prin posta cu confirmare de primire ,au primit-o insa nu au dat curs cererii.La telefoane nu mai raspunde nimeni.De curand am intrat pe pagina tribunalului din judetul respectiv si am vazut ca este un proces deschis pentru dizolvarea firmei,stadiul procesual:fond solutia la data de 16.12.2011:''Solutie: Ia act de renunţarea la cererea reconvenţională a reclamantului reconvenţional NS pentru revocarea administratorului PDC.Admite acţiunea reclamantei PDC şi dispune dizolvarea societăţii. Obligă pârâtul la 39,9 lei cheltuieli de judecată către reclamanta.Cu recurs.''
As dorii sa depun si o plangere penala impotriva lor (inselaciune) ,ce spuneti?
Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?