am cerut mai multi copii la d.g.a.s.p.c.,dar nu ne au dat,pe motiv ca deja avem multi,sase,si nu putem depasi nr de copii pt care suntem atestati,desi avem conditii si spatiu.Nu dorim salarii din fundatie,ne place sa facem mai mult pt acesti copii,dar am vrea sa avem si siguranta serviciului,tocmai pt a-l imparti cu acesti copii.multumesc
Buna ziua.Suntem asist. maternali,eu si sotia mea,avem deja copii in plasament,dar avem spatiu sa ocrotim mai multi copii,am putea sa infiintam o casa de copii dar sa continuam sa fim asist mat pt copiii pe care deja -i avem?
dar la cat timp intervine prescrierea?sunt bugetar,va dati seama ca nu-mi pot permite cheltuieli in plus,as vrea macar sa am habar despre ce e vorba,poate mai pot salva ceva din total.
in 2004 nu am respectat un contract de abonament ,intre timp m am mutat,am ramas fara serviciu si timp de 5 ani de zile nu am primit nici un semn,apoi am primit comunicare de la executor ca am de plata 1359 lei ,datoria plus rezilierea,dar si penalitati in val de aprox 14000 lei,sume care m-au speriat.Din dec 2010 am poprire pe salariu si am platit 5200 din total datorie ,dar m-a sunat firma de avocatura ca mai am 19000 de plata,in ritmul asta o sa platesc pana la pensie,mai e cineva in situatia mea?nu am nici o solutie sa platesc mai putin?as avea sanse sa angajez un avocat?
daca fapta s-a petrecut in alt judet,pot sa fac contestatie in judetul meu?poate cineva sa ma ajute cum sa fac contestatie?
martor este pietonul care a traversat strada, a semnat si a plecat mai departe.
pe procesul verbal politistul a scris ca pietonul era pe celalalt sens de mers si ca nu a fost nevoit sa se opreasca din traversare.Daca fac totusi contestatie ,as putea obtine dovada de circulatie pana la solutionare?Am nevoie sa merg cu un copil ce l am cu handicap la Iasi pe 30 aprilie,iar dovada ce o am expira pe 24 aprilie.
buna ziua.sotiei mele i-a luat permisul pt o luna deoarece nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni,a primit si 4 pct.amenda adica 280 roni.Era pe o sosea cu 2 benzi de circulatie pe sens,pietonul era pe celalalt sens,dar se indrepta spre masina noastra,nu a fost intrerupt din mers deoarece pana a ajuns in dreptul masinii ,noi trecusem deja.Aveam un copil mic ce dormea pe bancheta din spate,a franat usor ,dupa care a trecut si a fost oprita de politist.Nu avea viteza,avea greutate in masina,motiv pt care nu a pus brusc frana,circula regulamentar,doar ca in momentul in care a vazut pietonul ca s-a angajat in traversare,a franat usor,masina nu s-a opritr imediat,apoi a continuat drumul.Pot sa depun contestatie si unde?Are sanse sa i fie schimbata hotararea de suspendare a permisului?
In data de 27.02.2012 am fost prins conducand auto pers.sub influienta bauturilor alcoolice,avand ca rezultat la alcooltest 0.43.Rezultatul analizelor nu mi a venit inca,permisul mi a fost retinut pe loc,nu am mai fost in situatia asta,nu stiu ce am de facut si la ce sa ma astept.Mentionez ca in perioada iulie-octombrie 2011 mi-a fost retinut permisul pt. un accident cu vatamare usoara unde s a dispus neinceperea urm. penale si unde am avut la alcooltest 0.Ce mi se poate intampla?