Girant CAR invatamint.Sotul meu a girat o persoana care nu mai plătește ratele.Girantii în nr.de trei au plătit ratele timp de un an după care unul din giranți a murit.iar acum soțul meu și cel lalt girant trebuie sa plătească ratele doar ca va trebui sa achite o suma mai mare .Soțul nu poate achita deoarece pensia nu ii permite sa mai rămână cu nici un leu ce poate sa faca?
Buna seara! Mulțumesc pentru răspuns dumneavoastră. Va spuneam ca am deschis taxa de succesiune după tata obligată de sora mea care o tot scotea afară pe mama din casă procesul nu este terminat erau hotarite cotele si se așteptau experții. Din pacate mama a murit in urma cu o luna in spital iar eu am facut tot ce trebuie mamei. Scos din morga, înmormântare, pomana tot iar sora locuieste in continuare in casa parinteasca consruita pe părinții nostrii fara sa vina la înmormântarea mamei nici cu o luminare. Am transmis prin avocatul ei sa ma despagubeasca pe jumătatea care imi revine in banii. Dupa moartea mamei a schimbat ialele la uși sa nu mai merg acolo. Dar nu are bani sa ma despagubeasca. Pot cere in instanță sa scoatem casa, curte, terenurii spre vinzare si fiecare sa isi ia partea? Mulțumesc frumos!
Am înțeles ca procura are valabilitate un an jumate,după fiecare an trebuiesc întocmite procurorii. Mama a plecat de la domiciliu iar pensia a ridicat-o sora care are același domiciliu refuzind sa ii dea mamei buletinul.
Bună seara! Sora mea a ridicat pensia mamei din anul2006 pina în 2014,inputernicire a avut o singura data cit este valabila aceasta împuternicire și este legal ca a ridicat ea pensia mamei fără acordul ei? Mulțumesc!