avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate neamar

Activitate neamar

Răspuns la discuția Vanzare casa cu Carte funciara
Multumesc pentru raspunsul Dumneavoastra! Da este facut cadastrul si este inregistrata, totul este facut ca la carte cum se spune, va multumesc inca odata pentru timpul acordat!
Buna ziua!
Momentan sunt plecat in Anglia si nu pot merge sa cer parerea unui notar, asa ca am sa incerc sa gasesc un raspuns pe forumul Avocatnet! Multumesc anticipat celor care vor incerca sa ma lamureasca!
Planuiesc sa pun la vanzare o casa, cartea funciara exista si este facuta acum 6 - 7 ani, in urma cu aproximativ 2 ani cei de la primarie au avut un proiect sponsorizat de U.E. prin care au facut carti funciare la toate proprietatile din localitate(desi am refuzat acest lucru din moment ce aveam deja una facuta si platita de mine), carti funciare care nici pana azi nu au ajuns in posesia proprietarilor! recent mama mea a auzit un vecin ca a vrut sa vanda casa si nu a putut deoarece nu avea cartea facuta de primarie, el avand de asemenea carte facuta pe banii lui!
Intrebarea este, daca eu am carte funciara legala, pot vinde casa sau acele carti funciare facute de primarie le anuleaza pe cele facute de proprietari. In acest caz ele nefiind nici macar terminate din cauze nestiute nici de cei de la primarie, ce ar fi de facut?

Multumesc!
Buna ziua!
Vreau sa cumpar un autoturism care are pe actele ei un proprietar care a vandut-o altei persoane(cumparator) cu contract de vanzare-cumparare si facand si o procura pentru cumparator, intrebarea este: procura cine trebuie sa o faca pentru mine, proprietarul din actele masinii sau proprietarul de pe contract care este detinatorul acestui autoturism in acest moment si contractul de vanzare cumparare este valabil daca se face intre mine si detinatorul actual? Mai pe scurt, ce acte ar trebui sa-mi intocmeasca?
Multumesc!
Buna ziua!
Vreau sa cumpar un autoturism care are pe actele ei un proprietar care a vandut-o altei persoane(cumparator) cu contract de vanzare-cumparare si facand si o procura pentru cumparator, intrebarea este: procura cine trebuie sa o faca pentru mine, proprietarul din actele masinii sau proprietarul de pe contract care este detinatorul acestui autoturism in acest moment si contractul de vanzare cumparare este valabil daca se face intre mine si detinatorul actual? Mai pe scurt, ce acte ar trebui sa-mi intocmeasca?
Multumesc!
asover a scris:

Bună Ziua.
Sunt în concediu de creşterea copilului. Vreau să Vă întreb, dacă este vreo posibilitate de a înfiinţa o Intreprindere Individuală, sau SRL în această perioadă, sau trebuie să aştept terminarea concediului?
Mulţumesc

Dar, daca sotia urmeaza sa primeasca indemnizatia, iar eu infintez un ii, va influenta cu ceva, va putea sa primeasca indemnizatia?
Multumesc!