Pe scurt, un angajat caruia i se desfiinteaza postul din motive ce nu tin de persoana lui si i se da preaviz. In termenul de preaviz, poate fi trecut in concediul de odihna aferent? Ar fi vorba si de o diferenta de 6 zile care mai ramane din preaviz, dupa ce i se termina concediul de odihna. Angajatorul e dispus sa ii plateasca si aceste 6 zile ca fiind in concediu de odihna. Este posibil?
In 2012 am vandut masina pentru care platisem taxa auto in 2009. In martie se prescrie dreptul la actiunea in instanta... Daca masina a fost instrainata si nu mai este pe numele meu, pot recupera acesta taxa platita de mine?#-o
Daca am pierdut o sentinta si doresc sa cer eliberarea unei copii definitivate, stiu ca trebuie sa platesc 5 lei pentru definitivare. Dar cat trebuie sa platesc pentru copie? Este tariful de 2 lei/pagina? Multumesc!
Buna ziua. Daca am platit taxa auto in 11.03.2013 o pot recupera? Intreb asta pt ca timbrul de mediu a intrat in vigoare in 15.03.2013, prin OUG 9/2013, deci eu am platit taxa sub reglementarea Legii 9/2012 si stiu ca pe parcursul anului 2012 nu s-a platit taxa pentru vehiculele din tara. Care a fost situatia din 01.01.2013 pana in 15.03.2013?#-o