avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate paliucatalin

Activitate paliucatalin

stiu ce pot fi dar credeti ca se poate intra in casta notarilor,executorilor?
Răspuns la discuția admitere barou 2012
aceeasi vrajeala ieftina a smecherilor din baroul bucuresti.o sa se inscrie cam 1500 de candidati,ii triaza cam la jumatate cu ajutorul grilei si la teorie si spete sa vezi durere mare:o sa promoveze 150-200 de candidati.sa inteleg ca ar trebui sa ne situam la acelasi nivel de cunostinte cu cei care dau definitivatul pentru ca ei dau teorie si spete dar sa nu uitam ca au in spate 2 ani de experienta.de ce oare in februarie 2010 la sibiu au intrat in baroul bucuresti doar cu o grila?
sincer si cu baroul asta mi sa cam luat.stim cu totii cum stau lucrurile,mai ales in baroul bucuresti.oricum va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
si cu avocatura asta e mai ceva ca la loto;nu vedeti ca incearca an de an sa intre numai pilosii si un procent infim de persoane care nu au infiltratii in sistem;nu inteleg de ce in 2010 la sibiu examenul a fost grila si au intrat in barou fara numar iar in 2011 sa dat si grila si teorie si spete.sa numai zic de sesiunea din 2010 unde sa copiat la greu cu casca.
Vreau sa ii rog pe cei care citesc acest subiect sa imi dea cateva idei/sfaturi referitoare la ce sa fac,unde sa ma angajez dupa terminareaa facultatii de drept.Cred ca am depus 100 de CV-uri pe mai multe site_uri dar degeaba.Toti cer experienta in domeniu;de unde sa ai experienta daca nimeni nu iti da nici o sansa sau nu esti un pilos.VA multumesc
Răspuns la discuția deschidere carte funciara
pai asa e si planul de situatie;are masuratoarea imobilului;coordonatele;suprafafetele si niste schite cu toate imobilele de pe strada;sunt un pic confuz;are ca titlu `plan de situatie 1:100~

este stampilat si semnat de un inginer
ce trebuie sa contina un cadastru?pot vizualiza undeva cum arata?multumesc
deci sa inteleg ca planul de situatie nu este bun de nimic?
va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele probleme: pentru a deschide cartea funciara a imobilului am inteles ca imi trebuie documentatie cadastrala.eu am plan de situatie a imobilului .e acelasi lucru?ma pot duce cu acest plan sa deschid cartea funciara?numarul cadastral il primesc odata cu deschiderea cartii funciare?va multumesc