avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters246490

Activitate ContSters246490

Buna ziua,
as dori sa stiu daca sunt necesare introducerea in masa succesorala a asigurarii de viata pe care a detinut-o sotul meu defunct si mentionarea acesteia pe certificatul de mostenitor avand in vedere ca in contractul de asigurare apare ca beneficiarii sunt desemnati conform legii? In cazul neincluderii, as putea intampina dificultati in cazul in care ar trebui sa trag la raspundere legal societatea de asigurari (in caz de refuz plata suma asigurata)? Multumesc!
Buna ziua!Sotul meu a decedat in data de 28.09.2012. Nu exista un testament si am inteles ca in urma succesiunii copilul nostru si eu ca tutore vom fi mostenitorii. Intrebarea mea este: ce se intampla cu datoriile contractate de sot, mai exact carduri de credit luate doar pe numele lui, eu avand doar card suplimentar pe cont ( nu am semnat contract, nu am participat cu adeverinta de venit). Ce act normativ ma obliga la plata acestor datorii si care sunt obligatiile bancilor fata de mine pentru a putea sa platesc datoriile in functie de venitul meu? Ce se intampla daca refuz sa platesc acele datorii? Multumesc!
As dori sa stiu daca pot desfasura activitati aducatoare de venituri in timpul concediului de crestere si ingrijire copil? Pot sa imi deschid firma (pt care sa fiu unic asociat si administrator) in aceasta perioada? Este vreo diferenta daca firma nu are activitate si nu raporteaza venituri pe timpul concediului? Multumesc!
Buna ziua!As dori sa stiu daca este cineva la curent cu modul de punere in practica a noii directive europene privind impartirea concediului de crestere copil dupa data de 01.03.2012?Pana la aceasta directiva, parintii aveau dreptul la concediu de crestere de 1 sau 2 ani, insa se putea opta pentru intoarcerea mai repede la serviciu renuntandu-se la restul de concediu. Dupa 01.03.2012, daca mama isi ia 11 luni de concediu, tatal poate renunta la cea de a 12 luna? As prefera sa am concediu de 11 luni decat sa mai umblam si cu zeci de hartii pentru un concediu de doar o luna... Multumesc!