avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters246530

Activitate ContSters246530

Răspuns la discuția Taxe cadastru
multumesc.
s-a dezmembrat terenul cu constructia aferenta. calcanul este comun (cladirea s-a impartit in doua)
Buna ziua,
Vecinul cu care am calcan comun, refuza sa modifice acoperisul sau, in asa fel incat apa pluviala sa nu mai curga pe casa mea (de altfel a produs mari pagube). Sageacul de la acoperisul sau este peste acoperisul meu jumatate de metru si toata apa de ploaie se infiltreaza la mine. Ce pot face in aceasta privinta?
Răspuns la discuția intabulare
multumesc.
Discuție Taxe cadastru
Buna seara,

In urma unui proces s-a decis dezmembrarea unui teren si a constructiilor aferente. expertul cadastru care a facut documentatia pentru unul din loturi a fost obligat de ocpi, sa faca actele si pentru celalalt lot in urma dezmembrarii. vecinul nu doreste sa achite onorariul si taxele ocpi, in conditiile in care am fost nevoita sa achit tot. Cum pot proceda sa recuperez banii aferenti lucrarii sale?
Răspuns la discuția intabulare
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt.
Discuție intabulare
Buna ziua,

in urma unui proces s-a decis dezmembrarea unui teren in 2 loturi. am hotarare definitiva si irevocabila, s-a efectuat dezmembrarea terenului cu constructia aferenta la ocpi si acum urmeaza intabularea. doresc intabularea doar pe lotul meu obtinut prin instanta.
Intrebarea mea este: Pot cere intabularea doar eu pentru lotul meu, daca s-a efectuat dezmembrarea? Celalalt vecin nu doreste acum.
Multumesc.
Răspuns la discuția granituire
Va multumesc frumos pentru raspunsul prompt. Voi apela la un executor si voi achita onorariul cuvenit pentru a evita discutiile cu vecinul recalcitrant. O zi placuta.
Discuție granituire
Buna ziua,

Daca in urma unui proces de iesire din indiviziune s-au format 2 loturi si exista hotarare definitiva si irevocabila si am facut acte de cadastru si intabulare prin dezmembrarea terenului initial, pot sa imi intarusez limitele (expertul cadastru) ale terenului pe baza coordonatelor din cadastru? Eu zic ca da ca deja am si intabulare. Celalalt vecin nu accepta acest fapt . Pot apela la executor judecatoresc sa fie de fata pentru punerea in posesie?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Donatie
Va multumesc frumos pentru raspunsul Dumneavoastra.