pai nam bani de executor judecatoresc si nici la sibiu nu ma pot duce ca e departe eu stau in bucuresti si am de luat doar salariu de 600 de lei si banii pe concediu un executor judecatoresccosta mai mult decat ce au ei sa-mi dea mie nu?
bna seara am lucrat ca vanzatoare in 2010 la un supermarket si in ultima luna de munca nu mi sa mai dat salariu n ici banii de concediu am lucrat 10 luni la acel magazin mi-am dat firma respeciva in judecata unde am avut 2 procese patronu nu sa prezentat la nici un proces nu a facut recurs nici intimpinare eram singura tot timpu la proces mi-a venit acasa o comunicare de la tribunal unde scrie ca admite actiunea formulata de reclamanta adica eu si obliga parata sa plateasca reclamantei suma de 600 de lei reprezentad salariu pe 2010 cuvenit si neachitat cu aplicarea dobanzii legale de la data de 01.03.2010 pana la data achitarii debitului si mai obliga parata sa-mi plateasca compensarea in bani a zilelor de concediu de odihna a anului 2010 mai scrie cu recurs in 10 zile de la comunicare din 25 .04.2012 kum iau eu banii de la firma unde am lucrat ca se pare ca nu-mi vor da banii si iam dat degeaba in judecata ce sa fac ca ei au sediu in sibiu si nu in bucuresti magazinu din bucuresti sa desfintat in 2010 astept raspuns sa-mi ziceti cum iau banii de la ei?multumesc
bna ziua am si eu un foisor pe terasa mea de bloc e din lemn lam ridicat de 2 ani nam avut probleme dar akm au venit cu reabilitarea blocului si vor so daram ca nam autorizatie de constructie am si gresie pe jos sapa tot ce trebuie e prinsa bine ca stiu cum e la inaltime nam avut problrme cu ea dar akm imi tot zice so dau jos ca sa faca sub apartamentu de la vecina cu polistiren si tot ce trebuie imi trebuia autorizatie de constructie pe ea ca e de lem 2 ani de zile cat are de cand e na venit nimeni sa ma puna so dau jos ast un rasp
buna am o intrebare am lucrat timp de 10 lumi la un supermarket ca vanzatoare si sa desfintat nu mi-au dat salariu pe ultima luna concediu nam avut bonurile de masa nu mi-a dat iam dat in judecata mia venit termenu dupa fix 1 an am fost la tribunal paratu patronu nu sa prezentat mia mai dat un termen in aprilie anu asta am cerut sa-mi dea dreptul meu ca am muncit judecatoarea nici nul anuntase pe parat ca are proces timp de un an el paratu na fost instiintat toti colegii mei si-au luat teapa la bani incepand de la directori pana la femeia de servici am cerut si daune materiale si cheltuieli de judecata paratu are multe magazine in tara si la el in sibiu caci de acolo este dar nu vrea sa dea banii credeti ca-i mai pot recupera caci nu stiu inca ce decide instanta dar km imi va da el banii asta e problema ca el nu mai da banii la nimeni stiu o gramada de angajati care nau luat nici un ban
bna ziu as dori si eu un raspuns stau la bloc si administratora mea il are presedinte de bloc pe sotul ei adica in familie ea administrator el presedinte de bloc si mai are si 2500 de lei salariu ea el nu stiu dar nu mi se pare normal sa lucreze in famile ei doi au voie asa ceva? akm a venit reabilitarea la bloc e ca dpa razboi scara si blocu si stau la ultimu etaj si ei fac terasa le-am zis so decoperteze la blana ca asa e normal si nu vor am apa sub carton mia ploat in casa dp ultima zapada era apa pe parchet a ajuns la vecina de sub mine in fiecare an am zugrazit am facut reparatii in casa si nu vrea sami scada la intretinere din bani ca so dau in judecata numi permit avocat si profita ca nu o pot da in judecata ce sa fac as dori un expert pt recalcularea intretineii dar cam cat costa asa ceva? astept rasp