avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate mari_br

Activitate mari_br

Buna ziua,

o intrebare referitor la plata diurnei externe. Domnul X, lucreaza la firma Y, cu sediul in Romania, prestand servicii de transport extern. Este angajat cu salariu fix in lei, primit la o data stabilita in cont de card personal. Diurna este primita prin intermediul unui card, al carui titular este firma Y, si are ca utilizator pe domnul X. Totodata pe card ii sunt virati si bani pentru plata taxe aferente transportului extern. Este correct acest mod de plata al diurnei. La o eventuala incetare a contractului de munca, cum poate fi evidentiata plata diurnei la zi? Multumesc.
Buna ziua,

pe 09.11.2012 fiul meu implinesti 2 ani si ar trebui sa-mi reincep activitatea.Intre timp magazinul in care lucram s-a desfiintat la 01.09, pe criteriu de neperformata si colegii mei, mai putin unul au fost concediati, unul dintre ei fiind mutat la cel de-al doilea magazin din oras.Mentionez ca fac parte dintr-o companie multinationala.Intrebarea mea este : voi avea soarta colegilor mei, sau am vreo protectie din partea legislatiei actuale macar pt.o perioada de timp de la momentul revenirii? Multumesc
o intrebare... exista stimulent pt.copii nascuti inainte de 01.01.2011, si daca DA, cat reprezinta?
Răspuns la discuția CCC2 dupa CCC1
buna,
sunt intr-o situatie asemenatoare... intrebarea mea este daca ai anunta firma la care lucrai despre situatia actuala? daca copilul se naste dupa la cateva zile dupa terminare CCC1, beneficizi fara probleme de CCC2, fara sa ai revenire in activitate?
multumesc mult pt.informatii.
multumesc pt.raspuns

cu cat timp inainte trebuie sa anunt angajatorul?
care este perioada minina care trebuie lucrata astfel incat sa nu-mi pierd drepturile?
sunt in concediu crestere copil pana in oct.2012, cand fiul meu va implini 2 ani, si sunt insarcinata cu cel de-al 2 lea copil, care se va naste cam in jurul aceleeasi zile cu ziua de nastere a primului. Cum trebuie sa procedez cu privire la locul de munca si ce se va intampla cu indemizatia pt.crestere copil?Sunt obligata sa-mi reiau activitatea pt.o anumita perioada? sa anunt firma la care lucrez? multumesc.