avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Activitate pandiseba

Activitate pandiseba

Bună ziua. Și eu am achiziționat o mașină de la un parc auto,fiind adusa de afară .Da,este normală procedura cu delegatia,deși este obligația parcului de a merge la rar(dacă masina este adusă de afară),așa spune legea(cine aduce masina),face rar-ul,plata catre rar o face parcul auto.Eu am fost cu un reprezentant al parcului și el s-a ocupat de tot la rar,nu este treaba cumpărătorului. După, tot ei o înscriu la ei la primărie,o pot scoate în aceeași zi,iar după câteva zile vă înmânează fiscalul.Puteti circula cu nr.rosii,maxim 90 de zile,dar să cereți de la poliție numerele pe 90 de zile,puteți cere și pe 30 de zile, dar este indicat o perioadă mai mare de 1 lună, ca să aveți timp de alergatura cu înmatricularea.Succes.
Am făcut cum ați făcut și dvs,deși este o prostie și o piedică.Adica o lege ma obliga,iar o instituție a statului ma împiedică sa înscriu autoturismul.Iar,după aceea,se miră instituția ca cetățeanul nu plătește impozitul datorat și rămâne autoturismul pe vechiul proprietar.
Mulțumesc mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. Am cerut de la administrație bloc acele copii de contract și ultima plată,am depus și o imputernicire pe patronul firmei care are și domiciliul la sediul social și tot nu este ce trebuie, deși părerea mea personala, din moment ce nu ai activitate la sediul social, iar patronul plătește în numele lui,firma de ce plătește un contract,al cărui serviciu nu beneficiază, doar așa să am contract cu Rosal?Și,acum,poate nu înțeleg si nu este vorba de frustrare si ma gândesc la alte chestii,dar ăsta îmi pare un șantaj din partea dgitl sector 4......pentru ORICE de la ei,ai nevoie de contract de salubritate.Asta întreb.....de ce ai nevoie de contract de salubritate,atunci când legiuitorul te obliga sa înscrii autoturismul la dgitl???Ce legătură are GUNOIUL cu INSCRIEREA?Mulțumesc.
Mulțumesc. Puteți să-mi spuneți, la denunțarea contractului nu am nevoie de motiv?Se poate denunta, asa pur și simplu?
Bună ziua. Am luat o mașină în leasing și am o problema la înregistrare la dgitl sector 4,am primit aviz nefavorabil, deoarece nu am contract cu agentul de salubritate.Precizez că există un srl la adresa ,doar cu sediul social,fara activitate de birou,iar patronul srl-ului locuiește la adresa respectiva și are o adeverință din partea administrației blocului că la adresa respectiva societatea comerciala are doar sediul social, putând plăti salubritatea pe persoana fizica.Ma așteptăm ca "mizeria"asta de refuz,sa o am la scoaterea autoturismului de la dgitl,nu la înregistrare. Cum as putea rezolva situația aceasta?Mulțumesc
Mulțumesc
Mulțumesc pentru răspuns, o sa vorbesc cu angajatorul.....dar,cum îl pot convinge pe funcționar sa nu îmi mai trimită adrese pentru persoana juridica pe mail-ul personal?Ca îl rog de câteva luni sa trimită pe adresa sediului și tot insistă pe mail-ul
meu personal Se poate considera un abuz din partea lui?
Bună ziua....cum pot convinge un funcționar de la institutul de Statistică sa nu îmi mai trimită pe adresa personala de e-mail un formular ce trebuie completat de către societatea comerciala la care sunt angajat..L-am rugat de multe ori sa trimită la sediul social,dar insistă sa-l trimită pe mail-ul meu și acum tot revine cu obligația de a fi completat și în caz de refuz cu amenda....De refuzat,nu se pune problema, doar sa nu mai îl trimită pe mail-ul personal....Există vreun articol în legislație, în care să-i specific ca mail-ul personal nu are legătură cu societatea comerciala?Mulțumesc
Multumesc.Dar cu un alt act nu pot face c.i.m,permis sau pașaport?
Expirare c.i.Buna seara,doresc să mă angajez la o societate comercială si nu reusesc din cauza c.i.,doamna de la resurse umane spunandu-mi că nu poate face contractul de muncă.Am altă posibilitate sau trebuie să aștept eliberarea unei noi c.i.?Multumesc.