avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expirare c.i.Buna seara,doresc să mă angajez la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expirare c.i.Buna seara,doresc să mă angajez la o societate ...

Expirare c.i.Buna seara,doresc să mă angajez la o societate comercială si nu reusesc din cauza c.i.,doamna de la resurse umane spunandu-mi că nu poate face contractul de muncă.Am altă posibilitate sau trebuie să aștept eliberarea unei noi c.i.?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 19 August 2021
Va trebui să așteptati eliberarea unei noi c.i.
Multumesc.Dar cu un alt act nu pot face c.i.m,permis sau pașaport?
Ultima modificare: Joi, 19 August 2021
pandiseba, utilizator
Incercati cu pasaportul si cu o declaratie pe propria raspundere privind domiciliul si comunicarea ctelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de a munci ca cetatean roman ContSters152787 ContSters152787 Buna seara. Un amic de-al meu, fost cetatean moldovean, este in prezent cetatean roman cu act de cetatenie romana, de 7 luni de zile. Intrucat nu are buletin ... (vezi toată discuția)
Angajare.....ci expirata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, in cazul cand trebuie sa angajez o pers....aduce actele necesare angajarii , dar constat ca are CI expirata....in baza ... (vezi toată discuția)
Cu ce act ma pot legitima? liana10 liana10 In afara de cartea de identitate! De exemplu, C.I. mi-a expirat, mi-am depus actele si tb sa o ridic in 10 zile. Buuun! Primesc un aviz de la posta ca am ... (vezi toată discuția)