Bună ziua....cum pot convinge un funcționar de la institutul de Statistică sa nu îmi mai trimită pe adresa personala de e-mail un formular ce trebuie completat de către societatea comerciala la care sunt angajat..L-am rugat de multe ori sa trimită la sediul social,dar insistă sa-l trimită pe mail-ul meu și acum tot revine cu obligația de a fi completat și în caz de refuz cu amenda....De refuzat,nu se pune problema, doar sa nu mai îl trimită pe mail-ul personal....Există vreun articol în legislație, în care să-i specific ca mail-ul personal nu are legătură cu societatea comerciala?Mulțumesc
Mulțumesc pentru răspuns, o sa vorbesc cu angajatorul.....dar,cum îl pot convinge pe funcționar sa nu îmi mai trimită adrese pentru persoana juridica pe mail-ul personal?Ca îl rog de câteva luni sa trimită pe adresa sediului și tot insistă pe mail-ul
meu personal Se poate considera un abuz din partea lui?
II transmiteti ca adresa respectiva nu va mai fi operationala pentru societatea X si ca incepand cu data de ... orice petitie se va transmite pe adresa Y ...
Date de identificare
fundy
Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)
Fals in acte publice?
Rose06
Stimate doamnelor si domnilor, unde ma sfatuiti sa apelez in urmatorul caz: am facut reclamatie in scris pe e-mail la o directie a unei primarii si mi s-a ... (vezi toată discuția)