avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate biancarenata

Activitate biancarenata

Noi ca și părinti dorim transparenta totala și am fost îndrumați de antrenori să facem o asociatie, doarece la CSS exista mai multe grupe de handbal
Copii sunt legitimații la CSS, dar noi ca părinți dorim să ii susținem deoarece nimeni nu se implică și nu oferă absolut nimic, nici măcar mingi.
Dorim ca toate sponsorizările să meargă la ei și nu în altă parte.
Buna ziua,

Suntem un grup de părinți care dorim să atragem sponsorizări, și redirecționarea celor 2 % din venit pentru o echipa de handbal fete.
Dorim să știm ce este mai bine să înființăm o asociație sau un club sportiv, fetele joacă la o echipă gen CSS
Discuție Pensie de urmas
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare la voi si sper sa gasesc un raspuns.
Nepotica mea are 5 ani, mama ei a decedat in urma cu 2 ani si a primit pensie de urmas in urma legii din 2014.
Tatal ei a luato in Italia unde acesta lucreaza( tatal ei nefiind casatorit cu mama fetitei dar fetita ii poarta numele)
Intrebarea mea ar fii: ea v-a mai beneficia de pensia de urmas daca nu urmeaza scoala primara aici in Romania?

Va multumesc,
biancarenata
Buna seara
Am si eu un if (legume fructe vanzare) as dori sa intreb ce decl;aratii ar tr sa depun acuma?
Stiu ca 220 tr pana pe 15 ian.
Nu prea stiu exact mai trebuie sa depun 223,204,200,600 si 392????
Sunt neplatitor de tva
Va rog un raspuns urgent
Răspuns la discuția inregistrare mostenire
Va multumesc pentru raspuns.
Trebuie sa merg intr-un anumit termen o luna?
Ma gandesc sa nu fii depasit?
Certificatul a fost eliberat pe 25 mai 2012.
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare, ce acte imi trebuie sa pot inregistra la primarie un pamant si o casa mostenite. Am facut succesiunea si am intrat in posesia certificatului de mostenitor.
Ce pasi trebuie sa fac in continuare?
Si in cat timp trebuie sa il inregistrez a trecut deja o luna si jumatate de cand am intrat in posesia actului?
Buna ziua , am inceput sa imi pregatesc actele de succesiune, iar notarul mi-a spus ca imi trebuie certificat fiscl de la primarie cu situatia datoriilor pe care le are tatal meu actualmente decedat.
D-na de la ghiseu nu vrea sa imi elibereze certificatul fiscal zicandu-mi ca trebuie sa achit integral toata datria, am revenit la notar, iar aceasta din urma mi-a spus ca exista in codul fiscal un art. prin care nu sunt obligata sa le achit acum.
Am revenit iarasi la primaria din comuna respectiva explicandui d-nei casiere problema , ea a zis ca nu imi elibereaza si sa ma inscriu la audienta la primar, asa am si facut, iar in cele din urma vorbind cu el nici 1 minut a zis clar ca trebuie sa achit...era ocupat cu campania electorala dl....
Eu as fi achitat datorile avute de tatal meu doar la casa si pamant unde am si actele...dar mai exista o masina care nu am actele de la ea si nici nu vreau sa fac succesiunea pe ea....
Cum ar tr sa fac sa intru in posesia certificatului fisca?
Pot sa achid casa si pamantul si sa fac succesiunea doar pe ele?
Primarul a zis ca nu imi va elibera pana nu achit tot?
Unde ma pot adresa?
Multumesc
Buna ziua as dori sa ma lamuriti cu o problema.
Tatal meu a decedat in urma cu 2 luni, el a trait in concubinaj cu cineva de 5 ani, iar toate actele se afla la concubina si aceasta refuza sa mi le inmaneze.
Am reusit sa obtin o copie legalizata la actele de proprietate a pamantului de la notarul care a facut actele de vanzare cumparare.
El a construit o casa ulterior. As dori sa intreb cum pot face rost de acte la casa?
Răspuns la discuția cost succesiune
Va multumesc pentru operativitate si pentru raspunsuri.