iar daca persoana care a scris respectiva cerere isi recunoaste in scris semnatura si ca ea a formulat cererea, care ar mai fi pasii de urmat de catre organele de politie ?
Cine poate face plangere penala la politie/parchet impotriva unei semnaturi presupusa a fi falsa, semnatura aplicata pe o cerere catre o institutie a statului ?
partea careia i s-a "falsificat" semnatura face plangerea sau orice terta persoana care prin raspunsul primit de la institutia statului, il afecteaza in vreun fel ?
Mentionez ca la ridicarea raspunsului primit din partea institutiei, persoana careia i se contesta semnatura din cerere, acea persoana a semnat de primire a raspunsului.
Cred ca atata timp cat ai mers dupa raspuns, chiar daca n-a "semnat" in cerere, tot are cunostiinta de ea si care ar fi problema tertei persoane atata timp cat cea in cauza nu-s contesta presupusul "fals" , no ?
exact modelul acesta este in proiectul depus spre avizare... " gard de lemn si plasa de sarma pe acesta", cu tot cu proiect la acest gard, dar asta e Romania :D
niste oameni incompetenti, pusi pe criterii politice, care nici cand le explici ca doar imprejmuire de teren vrei, nu hotel, nici atunci nu inteleg :D
altii ridica pensiuni si case de vacanta fara anumite avize, in special a acestor incompetenti, dar eu am spus s-o fac legal :D
cred ca varianta cea mai scurta si cea mai buna pentru Romania e ilegalitatea& atunci imi ridic gardul :)))))
Buna ziua :D
Am o nelamurire...
Terenul meu este situat in extravilan, dar in zona in care-l detin, este un parc natural, iar acesta nu-mi acorda avizul favorabil imprejmuirii terenului, motivand prin faptul ca terenul se afla intr-o zona de "management durabil" - zona galbena pe harta lor- si ca nu se dau avize pentru constructie noua.
Mentionez faptul ca avizul imi este necesar pentru eliberarea autorizatiei de la primarie.
Gasesc vreo portita pe undeva iar portita asta sa-mi dea voie DOAR sa-mi imprejmuiesc terenul - impotriva furturilor&etc.
mie nu mi s-a adus la cunostiinta decat verbal ca as avea o plangere depusa, nimic palpabil si cand am cerut sa mi se dea un raspuns la acea "plangere", mi s-a spus ca nici macar celui care a depus-o nu i-a fost comunicat nimic, desi plangerea ar fi depusa de mai bine de 45 de zile...
sper sa nu fie vreo cacealma :)
astazi am vorbit cu politistul si a spus ca NU se poate si dupa am trecut la seful politiei iar raspunsul a fost unul pozitiv... se poate da un raspuns, nu o copie a documentatie, un fel de adresa.
ma intereseaza si pe mine daca in baza unei cereri adresate sectiei de politie, pot obtine o copie a unei plangeri depuse impotriva mea, plangere depusa acum 3 luni si nesolutionata oficial, decat verbal, totul fiind in favoarea mea.
mentionez faptul ca vreau sa actionez in instanta respectiva persoana.