avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... LIPSA CERTIFICAT FISCAL IMOBIL 2012 !!!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

LIPSA CERTIFICAT FISCAL IMOBIL 2012 !!!

la o vanzare-cumparare a unui imobil este obligatoriu ca la notar sa se prezinte si certificatul fiscal asupra imobilului vandut ???
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 14:58, 3 Iunie 2012
Este , in mod normal, unul din actele necesare la notar pentru intocmirea unui act de vanzare-cumparare a unui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune SIHASTRU36 SIHASTRU36 La moartea bunicii mama impreuna cu cele doua surori ale ei nu au facut succesiunea asupra casei parintesti si a lotului aferent casei.Dupa multi ani s-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie act de vanzare-cumparare aniymariy aniymariy Am 2 intrebari: - un act de vanzare-cumparare al unui imobil poate fi facut in alta localitate decat adresa imobilului? - ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa aiba proprietarul de la care cumpar un imobil? marina_s marina_s Buna ziua Vreau sa cumpar o casa cu teren.Va rog sa-mi spune-ti ce acte trebuie sa detina proprietarul pt a-mi putea vinde mie casa si cum aflu daca actele ... (vezi toată discuția)