avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate rotarulenuta

Activitate rotarulenuta

Răspuns la discuția Asigurare de sănătate
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Adeverinta celibat strainatate
Din sursă sigură îți spun că adeverința de celibat se eliberează de la Primăria de care aparți tu în România.
Unde pot încheia un contract de asigurare de sănătate? Până de curând se încheia la ANAF .
Discuție pensionare
Daca cineva a cotizat doar 10 ani se poate pensiona?
Discuție condamnare
Buna ziua,daca cineva primeste o condamnare de 5 ani si are copil minor ,fiind unic intretinator de familie care este legea?
Răspuns la discuția lichidare la zi
ma refer la plata catre restul salariatilor scuze
Răspuns la discuția lichidare la zi
mentionez ca plata s a facut ieri .....dar cand l am contactat pe domnul...raspunsul a fost ce bani ?ca nu mai are nimic de luat nici pe munca nici pe concediu
buna ziua ,as vrea sa stiu ce venituri banesti i se cuvin sotului meu in cazul lichidarii la zi cu ultima zi de munca in 14 oct 2017 si cu perioada de concediu efectuata 1-15 august 2017?mentionez ca perioada 1-14 oct a lucrat iar patronul zice ca nu mai are nimic de luat .concret vreau sa stiu pentru lichidarea la zi ce venituri ni se mai cuvin?multumesc
buna ziua lucrez la o firma de paza 12ore/zi,12 ore/noapte cu 24 ore libere dar va rog sa-mi spuneti daca in timpul programului de lucru avem dreptul la ore de odihna va multumesc