dar nu trebuie sa-mi dea un preaviz?
...si daca nu ma insel, si el la randul lui comite o ilegalitate.
am silicitat flotant dar nu a vrut sa ne faca...
buna ziua. prietena mea sta in chirie din luna ianuarie iar proprietarul nu i-a facut nici contract nici flotant si nici nu a vrut sa-i faca, mentionez ca m-am mutat si eu cu ea de 6 luni.
acum vreo 2 zile avand o discutie cu proprietarul mi-a zis ca poate ma da afara..asa ca vor muschii lui.
poate sa ma scoata asa pur si simplu la inceput de iarna fara nicio instiintare sau un preaviz?
p.s. ma ajuta cu ceva ca prietena mea e insarcinata in luna a 8-a si nu pot sa ma mut asa pur si simplu?
va multumesc.
Daca merg acolo peste voia fratelui meu, are acest drept sa ma scoata din casa?
tata-l meu sa inteleg ca nu se poate opune?
p.s. cat m-ar costa sa deschid un proces de acest gen pentru rezilierea contractului?
(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat contravine Regulamentului forumului).
Buna ziua. Am o mica problema, recent m-am casatorit iar sotia mi-a ramas gravida si mai are o luna pana ce trebuie sa nasca. Eu lucrez ca si sofer iar nu de mult timp mi s-a retinut permisul si nu mai am de unde sa-mi platesc chiria, sa-mi platesc cheltuielile si sa mai ma ocup si de mancare.
In urma cu o zi l-am sunat pe fratele meu si l-am rugat sa ma lase sa stau la tara 3 luni pana ce trec sarbatorile si mi se rezolva problema cu permisul, iar el ma refuzat spunandu-mi ca daca merg acolo va chema politia sa ma scoata afara.
daca tata-l meu este de partea mea si este impotriva a toate acestea, dar din pacate are 82 de ani si nu mai este in stare ''sa dea cu pumnul in masa'' se poate face ceva? sa stiu ca ma aflu intr-o situatie foarte delicata si nu vreau sa ajung sa locuiesc la container cu un copil mic si nu stiu in ce mod trebuie sa o rezolv.
Problema e ca fratele meu, inainte sa moara mama mea, mai precis acum 10 ani i-a amenintat pe parintii mei ca daca nu pune casa pe el le da foc. mentionez ca eu sunt cel mai mic, iar pe vremea aia nu aveam prea mult habar de ce se intampla avand doar 15 ani iar el 45. La cele intamplate si spuse au fost martori tata-l meu si niste unchi care nu vor sa se bage in problema asta.
Fratele meu a facut cu parintii mei contract de vanzare-cumparare-intretinere...
Iar cand a venit vorba despre mine, fratele meu la spus parintilor mei ca imi va cumpara garsoniera cand ma voi insura- afirmatia facuta a fost doar verbal, nicaieri in scris.
se poate ataca in vreun fel contractul respectiv, deoarece tata-l meu are pensie de vreo 1000 lei, iar fratele meu de abia ia 700 lei pe luna, si implicit nu are cum sa-l intretina ca tata-l meu isi plateste toate cheltuielile deoarece casa e situata la sat.
va multumesc.
(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat contravine Regulamentului forumului)
BUNA ZIUA. IN URMA CU CATEVA ZILE MI S-A RETINUT PERMISUL PE 2 LUNI IN URMA UNUI ACCIDENT PENTRU FAPTUL CA AM PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI SI AM INTRAT PE CONTRASENS SI AM LOVIT O MASINA DE POLITIE CARE ERA PARCATA(STATIONATA) IN AFARA CAROSABILULUI REGULAMENTAR. UN PRIETEN A AVUT UN ACCIDENT SIMILAR IN VARA LOVIND O MASINA PARCATA NERETINANDUISE PERMISUL.
DIN CATE STIU PENTRU TAMPONARE NU SE IA PERMISUL....
PUTETI SA MA AJUTATI VA ROG CU UN SFAT FIINDCA AM NEVOIE DE PERMIS.
VA MULTUMESC DEOSEBIT SI VA UREZ SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU FERICIT.
am si eu o mica intrebare, eram in mijlocul de transport in comun cu o inghetata la mana,la statia urmatoare am vazut ca se urca controlorul de bilete si in acel moment am aruncat inghetata si mi-am facut biletul. TOT AM FOST AMENDAT deoarece m-a vazut controlorul ca mi-am facut biletul doar cand s-a urcat el SI MI-A SPUS CA BILETUL SE FACE LA URCARE. DIN MOMENT CE AM AVUT BILET, NU TREBUIA SA MA FII LASAT IN PACE SI SA NU PRIMESC AMENDA? ESTE CORECT???
totusi am si eu o intrebare,daca ai acceptat sau ai zis ca esti de acord cu testarea poligrafului si pe urma te razgandesti, ce se intamplă???
dar totusi banuiesc...ca cineva isi va pune anumite semne de intrebare daca il refuzi....probabil e mai bine sa fii vinovat si sa nu mergi la acel test....decat sa mergi si sa le infirmi banuielile...dar tu stii mai bine in ce categorie te incadrezi
mii de scuze...dar am toate parolele cu capslock..... : (
si nu e practic sa-l iau...sa-l pun....
dar va multumesc.
DAT TOTUSI...DIN MOMENT CE AM FOST UN MILITAR MODEL....AM PARTICCIPAT LA COMPETITII MILITARE.....NU SE PUTEA FACE NIMIC?
SI TOTUSI TIND SA CRED....CA CEVA ABUZURI S-AU FACUT ..NU MAU DAT AFARA CHIAR INTR-UN MOD LEGAL..
DAR PRECUM ATI SPUS...DACA NU AM FACUT IN TERMEN DE 45 ZILE...SALUT TUTI..SAU CEVA DE GENUL.
VA MULTUMESC