avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme contract chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme contract chirie

buna ziua. prietena mea sta in chirie din luna ianuarie iar proprietarul nu i-a facut nici contract nici flotant si nici nu a vrut sa-i faca, mentionez ca m-am mutat si eu cu ea de 6 luni.
acum vreo 2 zile avand o discutie cu proprietarul mi-a zis ca poate ma da afara..asa ca vor muschii lui.
poate sa ma scoata asa pur si simplu la inceput de iarna fara nicio instiintare sau un preaviz?
p.s. ma ajuta cu ceva ca prietena mea e insarcinata in luna a 8-a si nu pot sa ma mut asa pur si simplu?
va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2013
PLAYBOY4EVER2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: PLAYBOY4EVER2009 , utilizator 21:09, 29 Octombrie 2013
In conditiile in care intre proprietar si locatar nu exista contract legal incheiat,pe cale de consecinta,locatarii domiciliaza fara forme si isi asuma riscul de eventuale sanctiuni pecuniare in temeiul disp l nr 61/1991,inclusiv solicitarea de catre proprietar a eliberarii spatiului-ocupat fara incheierea de forme legale
Solicitati proprietarului sa incheie contract ,in care prevedeti clauze asiguratorii si conditii de reziliere contract
dar nu trebuie sa-mi dea un preaviz?
...si daca nu ma insel, si el la randul lui comite o ilegalitate.
am silicitat flotant dar nu a vrut sa ne faca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de imobil americanux americanux Obligativitate trecerii in cartea de imobil Buna ziua...am si eu o problema...cu presedintele asociatiei de locatari...pt ca este o persoana imposibila si imi ... (vezi toată discuția)
Administrator indiferent si neinteresat anticoade anticoade Buna ziua.Am solicitat si eu administratorului blocului meu sa verifice 2 apartamente din scara mea care au trecute la intretinere cate o singura persona .In ... (vezi toată discuția)
Contract chirie adelyna87 adelyna87 Buna ziua. Cea mai buna prietena a mea are 2 gemeni de 2 ani si este inca acasa, fara plata . Lucreaza doar soțul. Situatia lor este destul de delicata ... (vezi toată discuția)