avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract chirie

Buna ziua. Cea mai buna prietena a mea are 2 gemeni de 2 ani si este inca acasa, fara plata . Lucreaza doar soțul. Situatia lor este destul de delicata financiar. Locuiesc cu chirie intr o garsoniera dubla unde au semnat un contract intre ei , care nu este declarat nicaieri..pe 200 eur. Proprietara lor le a spus ca le mareste chiria la 250 de luma viit si ei n au fost de acord. Imediat au primit instiintare sa paraseasca garsoniera in 60 de zile pe motiv ca vine fata ei la studii in Bucuresti. Si imediat dupa " timpul se scurge 15 noi-15ian". Pur si simplu o hartuieste cu mesaje rautacioase de genul acestuia pe messenger. Motivul pentru care n a putut duce copiii la cresa este pentru ca ea nu a vrut sa le faca viza de flotant. Ei, oameni simpli de la tara cum se pot apara? Unde sa plece in plina iarna , inainte de sărbători? Ce pot face impotriva distinsei doamne? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 10:26, 24 Noiembrie 2017
Pot solicita in instanta prelungirea contractului de inchiriere
Buna seara.Eu stau cu chirie de doi ani si avem un contract inregistrat la ANAF,taxa anuala o platesc eu.Este corect?

Pot solicita in instanta prelungirea contractului de inchiriere

nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma intretinere in avans prea mare razvanvelicu razvanvelicu Buna ziua, Tatal meu si-a vandut garsoniera, dar pentru a perfecta actele de vanzare, mai are nevoie si de adeverinta de la administratia blocului, cum ca ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara daciana1 daciana1 Buna ziua! Sunt in proces cu tatal copilului meu. Ieri am avut infatisare si trebuia sa depuna adeverinte cu veniturile. A venit avocata lui care a adus pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa cu chirias problematic Simmy Simmy Buna ziua, In primul rand, sa explic situatia. Prietena mea este in procedura de cumparare a unui apartament de 2 camere prin programul prima casa. ... (vezi toată discuția)