avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate emmapirlog

Activitate emmapirlog

Vecinii de deasupra apartamentului tatalui meu de 88 ani fac galagie permanent ptr a nu se putea odihni, pana la 2-3 noaptea. Cum sa procedez?
Care este mersul si cat dureaza ptr a-i vira pensia pe un card ptr o persoana nedeplasabila.
Buna. Intrebarea mea este ca sotul mosteneste un apartament dupa moartea mamei sale.Dar daca el moare inaintea ei cui ramane acest apartament?
seful meu ma terorizeaza psihic cu tipete si urlete fara sa am vreo vina
cum sa procedez?
Va rog, unde pot face o sesizare asupra conditiilor de cazare neconcordante cu contractul agentiei?
Scuze ptr intrebarea prost pusa. Mai exact ma interesa sa fac acum o singura succesiune, adica sa nu mai fac una dupa decesul tatului. Exista asa ceva?
Trebuie sa fac succesiune dupa decesul mamei. Exista o posibilitate de a face acum un act definitiv fara a mai face o urmatoare succesiune si dupa tata?
Odata cu alegerile locale au veiut calaii cu datul afara, Nu numai ca da afara dupa bunul plac ci dau afara si amandoi din aceeasi famiilie. Unul lucrand la consiliul jud.,iar celalalt la o directie subordonata consiliului. este normal?
Am cumparat un sejur in Egipt prin directbooking si din cauza conditiilor de COVID vrem sa amanam ptr la anul, ceea ce-mi spun ei ca nu se poate,mai mult dupa o luna imi trimit email cum ca trebuie sa facem test.Alti bani ,alta distractie. Si unde sa-l faci? Cum pot regla aceasta situatie legal?
Fiul meu vrea sa cumpere o casa in care sa locuim cu totii, acesta nefiind insurat,cu credit banca, acest credit acoperindu-l in momentul vanzarii apartamentului nostru si al fetei cu care e cuplat. Cum se vor intocmi actele atat in banca cat si pe imobil? Cui ne putem adresa?