avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum cumpar casa in 2
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum cumpar casa in 2

Fiul meu vrea sa cumpere o casa in care sa locuim cu totii, acesta nefiind insurat,cu credit banca, acest credit acoperindu-l in momentul vanzarii apartamentului nostru si al fetei cu care e cuplat. Cum se vor intocmi actele atat in banca cat si pe imobil? Cui ne putem adresa?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:27, 4 Mai 2020
Mergeti la banca si garantati creditul cu cele doua apartamente.
Apoi mergeti la notar si acolo stabiliti cotele de proprietate, in functie de aportul financiar al fiecaruia.
Discutati cu banca si un notar, va indruma dumnealor cum este mai bine
Buna ziua,
discutati atat cu BANCA cat si cu UN NOTAR!
Ei va vor spune cum se intocmesc actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot deveni coproprietar pe apartament? ion + ion + Am contribuit cu avansul de 15% din pretul unui apartament de 3 camere. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit pe numele fetei mele care indeplinea ... (vezi toată discuția)
Coproprietate pe cote parti anddyyy anddyyy Buna ziua, numele meu este Mihai Andrei, am o mica nelamurire in legatura cu actul de proprietate. Eu si prietena mea vrem sa cumparam o casa, insa nu suntem ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)