avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate kacio

Activitate kacio

Discuție Procura
Buna seara, avem niste pamant si suntem mai multi mostenitori dar unul din fratele meu va pleca in strainatate si as dori sa stiu ce act imi trebuie (procura notariala sau imputernicire notariala), pentru ca noi cand vindem sa pot eu sa-l reprezint.
Va multumesc!
Nu la o alcoolmie de 0,6 in etilotest o sa aibe undeva la 1,1,la probele biologice si atunci i se va deschide dosar penal dar acum am inteles ca sau modificat pedepsele.Noroc va urez si eu sunt patit.
Salut. Am o condamnare cu suspendare la art. 181 de 2 ani din 2010 , eu beneficiez de schimbarea noului cod penal?
Buna ziua. Sunt un mic producator de pepeni verzi, la mine in regiune mai toti producatori suntem mici de obicei eu le vindeam marfa avand o taraba inchiriata pe parcursul unui an intreg dar acum cu noile legi trebuie fiecare sa avem card care este mai costisitor de obtinut trebuie sa avem contracte de inchiriere si mai multe cheltueli pe care multi nu sunt dispusi sa le faca.Intrebarea mea este daca facem o inputernicire notariala este legala, deci pot eu sa le vand marfa inputernicirea dupa certificatul lor de producator? Va multumesc...
Răspuns la discuția Rezolutie Ordonanta
eu vreau sa stiu daca imi timite dosarul in instanta dat fiind faptul ca m-au chemat la politie pentru ca politia nu mai are ce sa ancheteze,nu stiu cum se procedeaza?
Buna ziua , revin cu o intrbare din dosarul meu : mi-a venit o citatie de la politie pentru solutionarea dosarului meu ; fapte prevazute de art. 86/2 ; 87/1 , solutionare care a dat-o procurorul prin ordonanta dar nu stiu ce hotarare a luat :| .Daca imi dadea inceperea uramaririi penale ma mai chema la politie sau ma chema direct la instanta??? :)

Va multumesc...!!!!!
Discuție pensionare
Sunt nascut in anul 1949 04-20,am o vechime de 21 de ani in campul munci. As dori sa stiu la ce varsta pot iesi la pensie? Va Multumesc.
Discuție declaratia 600
Buna zioa. Detin o inteprinere individuala,nu am nici-un angajat pana acum plateam impozit 16 la suta,practic eu nu lucrez decat 3-4 luni din an vara (ambulant) acum am inteles ca trebuie sa depun declaratia 600 care ma obliga sa-mi platesc pe ficare luna 223 lei pentru pensie.Dar daca eu nu produc nimic 8 luni sunt obligat sa platesc? Va multumesc.
Răspuns la discuția Contestare proces verbal.
Asa ca dute si rezolva-ti de un bon pe acea data ca este de rau.
Răspuns la discuția Alcool la Volan
Pai la valoarea din sange la primul dosar la recalculare la I.N.M.L. Mina Minovici mi-a venit 0,80 in sange , dar la al doilea numai retin , am inteles ca se dubleaza fata de testul etilotest.