avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Buna seara, avem niste pamant si suntem mai multi mostenitori dar unul din fratele meu va pleca in strainatate si as dori sa stiu ce act imi trebuie (procura notariala sau imputernicire notariala), pentru ca noi cand vindem sa pot eu sa-l reprezint.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:56, 19 Decembrie 2015
Exact cum spuneti, fratele sa inputerniceasca prin notar pe cineva (nu conteaza cine, poate fi si un strain de familie) sa semneze vanzarea in locul lui.Stie notarul ce act va intocmi, principalul este ca fratele care da mandatul sa fie de fata si sa semneze personal in fata notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Buna seara. dupa moartea parintilor, noi cei 4 frati vom fi chemati ... Michelle's Michelle's Buna seara.Dupa moartea parintilor,noi cei 4 frati vom fi chemati la notar sa facem succesiunea ptr. dezbaterea mostenirii.Eu ,locuind in strainatate,am facut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune si vanzare proprietate carry carry Rog expertiza de specialitate in cazul urmatoarei situatii: Tatal meu, in prezent decedat, a mostenit de la parintii sai, alaturi de alti patru frati si ... (vezi toată discuția)