stau la casa iar pe drumul public--o ulita la tara --un vecin a priponit 2 capre la 2-3 metri de gardul curtii mele in fata casei iar aceste capre stau toata ziua cocotate pe gard si mai sar si in curte iar spunindu-i sa le ia el a pretins ca este domeniul public si are dreptul sa faca ce vrea si priponeste ce vrea el si unde vrea pe domeniul public. unde as putea face o reclamatie --si unde sa caut in ce lege sa vad ce drepturi are el pe domeniul public va multumesc anticipat
nu pe citatie nu scrie nimic cu cite zile inainte de termen se poate depune intimpinarea.....dar la cite termene pot sa nu ma prezint fara a mi se anula recursul?? rog parerea //sfaturile unui avocat ..va multumesc
sunt intr-un proces contencios administrativ in faza recurs la curtea de apel in data de 18 mai(((((( la primul termen nu m-am prezentat))))).As dori ca recursul sa se faca si in lipsa mea,,,as putea depune o cerere de judecata in lipsa ...cu cite zile inainte de termen trebuie depusa cererea????? ..joi pe 17 nu este prea tirziu???????
cum se face instintatrea unui functionar --politie--care urmeaza a fi cercetat de catre comisia de disciplina si cu cit timp inainte ii trebuie adus la cunostiinta ca trebuie sa se prezinte in fata comisiei de disciplina
am lucrat la un patron cu cartge de munca timp de 3 ani timp in care am ramas insarcinata .toate bune pina in momentul cind am inceput sa ma internez in spital inainte cu 30 de zile de a naste am dus concediile medicale la dumnealui si mia spus sa astept .au trecut 2 luni de cind tot astept si incerc sa dau de el ---intre timp firma sa inchis----si nici ptr ajutorul de cresterea copilului nu am facut dosarul ce as putea sa fac??