avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cererea prin care solicit judecarea cauzei in lipsa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cererea prin care solicit judecarea cauzei in lipsa trebuie sa precizez motivul?

in cererea de judecare in lipsa in contencios administrativ se specifica si motivul neprezentarii la proces va multumesc

Nu este nevoie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trei neprezentari utiliyator utiliyator Buna dimineata! Se poate renunta la divort prin neprezentarea partii reclamante de 3 ori consecutiv( pentru a evita drumul la tribunal) ? Ca parte ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara. In Decembrie sunt chemat in instanta intr-un proces civil ( am facut contenstatie la un PV cand mi s-a suspendat permisul) \"problema\" ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la proces a uneia din parti AFRODYTA AFRODYTA Va rog , as dori sa-mi spuneti care este reglementarea in privinta neprezentarii la un proces ( in afara celui de divort!) a partii reclamate! Mai bine spus, ... (vezi toată discuția)