avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in instanta

Buna seara. In Decembrie sunt chemat in instanta intr-un proces civil ( am facut contenstatie la un PV cand mi s-a suspendat permisul) "problema" ar fi ca este posibil ca la data la care este procesul, sa nu mai fiu in tara. Care sunt urmarile neprezentarii? Se poate judeca in lipsa din oficiu sau este necesar sa fac o instintare in acest sens? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Ionut_Gabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 04:47, 17 Noiembrie 2016
Ionut_Gabriel a scris:

Buna seara. In Decembrie sunt chemat in instanta intr-un proces civil ( am facut contenstatie la un PV cand mi s-a suspendat permisul) "problema" ar fi ca este posibil ca la data la care este procesul, sa nu mai fiu in tara. Care sunt urmarile neprezentarii? Se poate judeca in lipsa din oficiu sau este necesar sa fac o instintare in acest sens? Va multumesc

Formulati o cerere de judecare in lipsa!
In acelasi timp puteti solicita si amanarea, precizand motivele!
Daca ati solicitat ca politia sa depuna anumite inscrisuri, inregistrari, verificati cu o saptamana inainte de termen. In cazul in care nu au fost depuse puteti solicitata, in scris, sa se revina cu adresa la BPR, pentru a le depune.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator
În lipsa se va judeca.
Politia de fel solicita judecarea în lipsa.

Aveți dreptul de a fi reprezentat de avocat dacă va interesează procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis Dan Sand Dan Sand salutare. mai am o saptamana pana la primul termen de judecata si am nevoie de putin ajutor daca se poate. 1. in PV nu este completata rubrica cu pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru viteza mihaioctavian mihaioctavian Buna ziua am fost oprit in 2009 de catre un agent care mi-a comunicat ca aveam \"vreo\" 70 de km la ora in localitate. nu mi-a fost dat sa semnez nimic. ... (vezi toată discuția)
Radar pe masina fara insemnele politiei mtur mtur Aparatul radar este montat pe o masina fara insemnele politiei si aceasta masina ma urmareste din spate cativa km dupa care ma depaseste si ocupantul locului ... (vezi toată discuția)