in cat timp se trimite dosarul de la tribunal la curtea de apel, in cauzele civile? daca a declarat recurs pe 2 decembrie(ultima zi in care putea sa declare fiind 3 dec) si dosarul apare pe portal.just.ro/ tot ca fiind la tribunal, s-ar putea sa nu si-l fi motivat sau ceva de genu, adica sa fie in cele din urma hot irevocabila??
fostul meu sot a fost obligat de instanta sa plateasca 25% din venituri pensie alimentara. el are o firma, dar presupun ca realizeaza si alte venituri, cum pot sa verific care sunt in realitate veniturile lui? sau ramane la discretia lui sa dea cat vrea??el declara ca, castiga in medie 300 lei pe luna, in conditiile in care are nu stiu cate masini de top(nu pe numele lui).
Bunicul meu a fost deportat din Bulgaria, el e decedat,si doar unchiul meu a primit bani pt avere din Bulgaria, tata nu a stiut nimic despre banii astia. mai putem sa facem ceva pt a intra si noi in posesia banilor?
unde trebuie sa ne adresam?
Buna ziua! Am si eu o intrebare. in prezent sunt in CCC pana in decembrie. pot sa intru din decembrie in somaj, in conditiile in care anterior intrarii in CCC am lucrat doar 6 luni? pt CCC s-au luat in considerare luniile de facultate si faptul ca am luat licenta.