Stimate domn/doamna, credeam ca acest site este unul de suport si nu unul de critici si ironii gratuite care in astfel de situatii fac situatia si mai neplacuta. Va doresc sa nu treceti printr-o situatie de acest tip vreodata, pentru ca nu cred ca veti fi bucuros sa platiti niste polite de care au beneficiat altii ( banuiesc ca alte persoane si-au insusit suma). Dar ca sa va raspund diplomat, situatia financiara imi permite sa am o viata linistita fara sa ravnesc la garsoniera tatalui meu, situata intr-o zona dezolanta. Mi-am sustinut financiar pentru situatii medicale si nu numai tatal, nu sunt genul de copil care se bucura de mosteniri si abia asteapta sa faca succesiunea pentru a beneficia de bunuri. Nu vroiam sa intru in diverse detalii, am solicitat suport pentru o situatie data, si sincer sunt dezamagita ca am ajuns sa fiu atacata ironic pentru ca mi-am permis sa adresez o intrebare. La capitolul aruncatul cu piatra, poporul roman e campion pe podium. Numai bine!
ibn a scris:
Din cate observ eu dumneavoastra vreti sa mosteniti, fara ca sa si platiti. Sunteti doar cu luatul, nu si cu datul.. Cum am mai spus si in alte dati la succesiune se mosteneste SOLDUL. Cel decedat este la fel de liber sa isi administreze finantele cind a fost viu ca si dumneavoastra. Poate a avut o cheltuiala legata de sanatate. Iar banca cand acorda credite cu ipoteca nu cere certificat medico legal. Dumneavoastra puteti sa va privati de absolut orice ca sa mosteneasca copilul o suma cat mai mare. Puteti sa faceti un credit si sa achitati suma caci e vorba de tatal propriu si personal. Sau sa.............renuntati la mostenire. Oare veti renunta?..........