Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii și limitele rezonabilității în deciziile ANAF referitoare la reîncadrarea unor cheltuieli. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate geneva

Activitate geneva

Institutia bugetara poate acorda premiu in valuta unui castigator roman al unui concurs international? Premiile ce urmau a fi acordate sunt in valuta, dar un castigator este roman. Se poate vira in contul sau valuta( poseda un astfel de cont deschis in banca din Romania).
Multumesc
Răspuns la discuția vanzare auto
la suspendare s-a predat codul fiscal, nu se pot efectua operatiuni pe cabinet.
Discuție vanzare auto
Am rezidenta permanenta in Germania. Am autoturism ( inmatriculat RO) inregistrat pe Cab.Individual Avocatura care este suspendat de cca un an. Doresc sa vand autoturismul. O pot face ca pers fizica?
Multumesc
Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara copil
Va multumesc. Inca ceva. Actiunea trebuie demarata de catre fiu, nu-i asa? El este la studii in strainatate. Se poate cu imputernicire? Multumesc
Pentru copilul incredintat mamei in urma divortului parintilor, tatal a platit cu regularitate pensie copilului pana la terminarea liceului. Dupa aceasta, copilul urmeaza facultate in strainatate( invatamant de stat), fiind student anul III ( studiul este de 4 ani si copilul are 22 ani). Se poate cere in instanta pensie retroactiv? Mentionez ca tatal nu figureaza la fisc cu vreun venit si toate bunurile imobile le-a instrainat pt a scapa de riscul confiscarii in urma unei anchete penale ( finalizata cu NUP.....) Exista vreo sansa de obtinere a pensiei macar pana la finalizarea studiilor?
Pentru o garsoniera vanduta in aprilie 2013 de catre un salariat trebuie platite asig sanatate?
Va multumumesc
Răspuns la discuția Radierea auto vandut in Germania
Va multumesc. Inca ceva: tablitele de inmatriculare trebuie predate la politie in Romania?
Buna ziua!

Sunt in Germania cu auto propriet personala ,inmatriculat in Romania, si il vand unei pers juridice din Germania.
As vrea sa stiu, va rog, ce documente sunt necesare pt radierea in Romania?
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Linistire vecini galagiosi
Va multumesc