avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Linistire vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Linistire vecini galagiosi

Situatie : deasupra apart.meu locuiesc chirasi (3 pers) galagiosi ( muzica, vorbit excesiv de tare, distractie cu injuraturi , in special dupa ora 21.30 pana la 23.30; serile cu meciuri de fotbal au devenit teroare). Au fost deja amendati prin instanta de Politia locala. Acum au invatat sa nu mai deschida usa cand este chemata politia. Am luat legatura cu politistul de proximitate care spune k nu prea are ce face. Am anuntat si proprietarul care spune deasemenea ca nu are ce face.
Eu ce pot face?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: geneva , utilizator 12:40, 25 Martie 2014
plangere la politie, nu la cea locala. adrese la asociatie sa ia masuri.
Eu sunt presedinte. Absolut toti ceilalti locatari sunt dezinteresati.
Proprietarul ar trebui sa discute cu acesti chiriasi si sa-i linisteasca amenintandu-i cu rezilierea contractului.
Discutati cu proprietarul.
Altfel continuati sa sesizati de fiecare data politia.
Daca sunteti presedinte vedeti daca acesti chiriasi stau in acel apartament in mod legal, cu contract de inchiriere inregistrat la ANAF, cu viza de flotant, persoanele consemnate cu datele personale in cartea de imobil a asociatiei... Daca ceva nu e in regula va poate fi de folos pentru a schimba situatia.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecini chiriasi galagiosi ggabiy ggabiy As dori o solutionare a cazului meu, deoarece am incercat cateva variante fara succes. Apartamentul de deasupra noastra a fost inchiriat unor chiriasi, care ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi madalinams madalinams Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit ... (vezi toată discuția)
Statut chirias/vecini galagiosi LPavel LPavel Buna ziua, locuiesc la bloc cu chirie iar papartamentul de deasupra mea este locuit tot de chiriasi. Acestia s-au mutut recent si au un copil de circa 5 ani. ... (vezi toată discuția)