avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil

Pentru copilul incredintat mamei in urma divortului parintilor, tatal a platit cu regularitate pensie copilului pana la terminarea liceului. Dupa aceasta, copilul urmeaza facultate in strainatate( invatamant de stat), fiind student anul III ( studiul este de 4 ani si copilul are 22 ani). Se poate cere in instanta pensie retroactiv? Mentionez ca tatal nu figureaza la fisc cu vreun venit si toate bunurile imobile le-a instrainat pt a scapa de riscul confiscarii in urma unei anchete penale ( finalizata cu NUP.....) Exista vreo sansa de obtinere a pensiei macar pana la finalizarea studiilor?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:09, 10 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc. Inca ceva. Actiunea trebuie demarata de catre fiu, nu-i asa? El este la studii in strainatate. Se poate cu imputernicire? Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
se poate cere pensie insa nu retroactiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Liliana9 Liliana9 Buna seara ! Am câteva întrebări legate de pensia alimentara. In 2010 părinții mei au divorțat iar in sarcina tatălui meu a fost stabilită o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv fresch fresch Buna seara. Sunt divortata de 5 ani si jumatate,pensionara pe caz de boala, cu un copil major de 24 de ani, care in aceasta perioada a frecventat si absolvit ... (vezi toată discuția)
Prelungire pensie intretinere peste varsta de 18 ani ankka2006 ankka2006 Buna dimineata! Am nevoie de urmatoarea informatie de la dumneavoastra...Baiatul meu implineste anul acesta 18 ani, si este inca elev . Deoarece beneficiaza de ... (vezi toată discuția)