Am cumparat de la un dezvoltator firma foarte mare din bucuresti m-am mutat apartamentul este pe numele meu din 1 februarie .
Cum notific firma oficial? Eu am incercat amiabil sa ma inteleg cu reprezentantul firmei care se ocupa de bloc si mia zis ca venim azi maine si au trecut 3 luni si nu am remediat decat lucruri foarte marunte de genul o usa nu se inchidea lucrurile grave gen gresie de 2 feluri in bucatarie care nu am observato doar dupa ce m-am mutat si am spalat foarte bine gresia ....
Am trimis acum 2saptamani email la firma sa le cer mai multe acte legat de constructie sa vad ce materiale sau folosit dar nu au raspuns.
Cum sa procedez mai departe?
cyan a scris:
Ati cumparat de la vreun dezvoltator intr-un bloc nou sau de la un proprietar intr-un bloc vechi?
In primul caz puteti apela la garantie si la ANPC, in cazul doi nu aveti ce face, ganditi-va ca ati cumparat o masina SH si trebuia sa va uitati bine la toate detaliile.
In cazul in care in anuntul de vanzare si in contractul cu firma de intermediere sunt prezentate performante sau caracteristici nereale ati putea apela la instanta pe motiv de inselaciune, dar va fi greu de dovedit atata timp cat ati vizionat apartamentul. Doar pentru defecte ascunse si care v-au fost ascunse ati putea solicita ceva reparatii.